Traileren a Rayman 3 felújított változata

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 2.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft még novemberben jelentette be, hogy felújítja a Rayman 3: Hoodlum Havocot, s bár a Rayman Origins nem szerepelt éppen a legjobban, a kiadó látszólag még bízik az egykor hatalmas népszerűségnek örvendő játékhősben. Megkaptuk a játékról az első trailert.

A Rayman 3 felújított változatát az a csapat készíti, amelyik a Beyond Good & Evilt is gatyába rázta, illetve összehozta a kiváló Rayman Originst, így a minőségre biztosan nem lehet panasz, noha tartalmi újdonságra nem számíthatunk a remake-ben - helyette kapunk nagyfelbontású grafikát, új kinézeteket és újrakevert hangokat. A játék március 21-én landol a PSN-en és az Xbox Live-on - PC-s verzió ebből sem lesz egy ideig, de hát márciusban az Origins úgyis megjelenik számítógépekre, ne legyünk telhetetlenek!

6.
6.
TEEBEEX360
Nem rossz 5let de ha már HD, akkor kicsit piszkálják már meg a graffot. Bár engem nem érdekel a Grafika, mert nem vagyok Grafika buzi, de ha már felújítják akkor legyen jobb. Mert ebből a videóból azt szűröm le hogy alig szebb Classic Xbox/Ps2-es társánál! Sőt talán ugyanaz csak HD-ban virít!
5.
5.
robi009
remélem ha veszik majd a mint a cukrot akk talán kiadják dobozba is , mert én csak úgytudnám megvenni :S
4.
4.
TryGun
Ja és azé ennek is örülök nem rossz ötlet :D
3.
3.
TryGun
#2: Hát igen a crash hihetetlen nagy játék volt szerintem a mostani játékok nem tudnak olyan élményt nyújtani. Emlékszem még tesómmal játszottam nagy sokat az 5-résszel vagy meikkel amiben lehetett egyedül és csapatban is játszani és benne volt minden régi szereplő az is hihetetlen jó volt és a többi is :D
2.
2.
hakydakillah
1. Hát igen, jöhetne egy Crash 1,2,3, Crash Bash, CTR collection. Bár én örülnék egy igazi folytatásnak is, de nem olyan sz@rnak, amit az utóbbi években kaptunk…
1.
1.
mnmn1
ennek örülök bár egy Crash Collection-ak jobban örülnék! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...