Online mód is lesz a The Last of Usban

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 6.
  • Hír
Link másolása
A Game Infomer jóvoltából napvilágot látott némi konkrét infomáció a Naughty Dog következő nagy dobása, a The Last of Us kapcsán. Ezek alapján a játék története ugyan nem nagy szám, ugyanakkor ha a fejlesztők ügyesek, a hangulata egyedivé varázsolhatja a címet.

A Game Informer jóvoltából nemcsak kulissza mögötti videókat és screenshotokat kaptunk a The Last of Usról, a srácoknak volt lehetőségük belekukkantani a játék demójába is, ami alapján elárultak némi infót a közönségnek.

A játék története 20 évvel azután veszik kezdetét, hogy egy rejtélyes gombafaj tizedelni kezdi az emberiséget, főszereplőnk Joel, a fegyver- és drogcsempész lesz, aki egy haldokló barátjának ígéri meg, hogy kimenekíti Ellie-t arról a karantén alá vont területről, ahol a lány egy panzióban él - a karanténon belül mindenkit megölnek, aki kicsit is a fertőzés jelét mutatja. Bár a lányt nem irányíthatjuk majd, a két karakter kapcsolata mindvégig meghatározó lesz, ezen területen a True Grit és a Road to Perdition című filmek, illetve az Uncharted 2 inspirálták a fejlesztőket.

A Game Informernek megmutatott demóban vadászok támadnak Joelre és Ellie-re, Joel szintén szakmabeliként bánik el a rosszarcúakkal. A lap munkatársai szerint a kipróbálható verzió főleg az emberi ellenfelekre koncentrált, a fertőzöttekre csak később találnak utalást. A fejlesztők megígérték, hogy bár új címről van szó, a sztori nem cliffhangerrel ér véget, a kalandok a The Last of Us végén lezárulnak.

A prezentáció egyik legérdekesebb része az volt, hogy a Naughty Dog megerősítette: a játékban lesz online mód is, bár azt még nem tudják, hogy ez pontosan mit takar majd. Ötletek vannak, semmi nincs előre leszögezve, mindenesetre érdekes lesz, hiszen a The Last of Us sem tűnik kifejezetten multis játéknak.

A The Last of Us a tervek szerint az idei év végén, legkésőbb 2013 elején kerülhet boltokba.

6.
6.
TEEBEEX360
Hm. Kezdem úgy érezni hogy hiba volt megválni a Ps3-tól. Sebaj majd havernál kipróbálom. Ezért az 1 játékért biztos nem veszek újra gépet.
4.
4.
roli33
#3: The Last of Us - lezárul
The First of Them - újrakezdődik
3.
3.
Nathan
a kalandok a The Last of Us végén lezárulnak és a The Last of Us 2 elején ujra elkezdödnek :D :D :D
2.
2.
fészpalm
Itt azért nagyobb tartalmú infó van:
http://playstationcommunity.hu/note/6781
1.
1.
Onegesius
Érdekes lesz. Kíváncsian várom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...