Érkezik a LittleBigPlanet Karting

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Még a PS2-érában elfogadottnak számított, hogy egy-egy sikeres platform-frencsájz autóversenyes kivetüléssel zárta az aktuális konzolgenerációt, nincs ez másként a LittleBigPlanet esetében sem. Őrült gokartos cím készül Karting alcímmel, melyhez új kormányt is vásárolhatunk magunknak.

Az amerikai Future Gamer Shop saját Twitter-csatornáján szellőztette meg az első infókat a LittleBigPlanet Kartingról, melyben a sorozat ismerős karakterei - köztük Sackboy - egy gokart volánja mögé pattannak, és őrült verseny veszi kezdetét.

A játékhoz új Move-kompatibilis kormányperifériát is vásárolhatunk majd. Bár hivatalos bejelentés még nem érkezett, tuti, hogy nem kell sokat rá várni. A cím egyébként támogatja a sztereoszkopikus 3D-t is, és hát a fenti poszter eléggé árulkodó.

Vélhetőleg a LittleBigPlanet Karting nem szakad el a korábbi epizódoktól, tehát saját tartalmak készítésére is lehetőségünk lesz. Megjelenése természetesen csak PS3-ra várható.

6.
6.
hakydakillah
Remélem lesz hozzá egy állat jó editor is. CTR óta minden ilyen játéknak csak örülni tudok, főleg coop-ban remek szórakozás.
3.
3.
Vurgi
Szerintem a "Bár hivatalos bejelentés még nem érkezett, tuti, hogy kell sokat rá várni." részből kimaradt egy nem. Nem akarok kukacoskodni, de gondolom így akarta a kedves cikkíró írni: ... tuti, hogy nem kell sokat várni rá. :)
1.
1.
drakecsaj
Amíg nem jelenik meg a LBP3 addig ezzel is lehet marhulni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...