Befutott az Aliens: Colonial Marines dobozképe

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 10.
  • Képek
Link másolása
Kezdjük a napot egy igazi régen várt játékkal. Nevezetesen az ősszel a boltokba kerülő Aliens: Colonial Marines-szel - ugyan új mozgóképpel nem tudunk szolgálni, de boxarttal igen, lássuk, miképpen fest majd a játék leendő doboza a rajongók polcain.

Igyekszünk minden apró információmorzsára kiéhezett rozsomákként rávetődni, ha valami az Aliensszel kapcsolatos - bár az utóbbi időben nem igazán volt kegyes hozzánk a Gearbox csapata, de amit adott, attól felállt a hátunkon a szőr. Nyáladzó xenomorph feszít az Aliens: Colonial Marines dobozán, mely biztosan jól mutat majd a polcokon. A játék ősszel jelenik meg PC-n, Xbox 360-on és PS3-on -  a klasszikus filmekre emlékeztető hangulattal. 

21.
21.
markoci555
tetszik ez a kép, a játék is nagyon jó lesz szerintem
20.
20.
Jinbobo
Minden jel arra utal hogy végre egy normális Alien játékot készítettek! Én izgatottan várom!
19.
19.
hedzsooo
Viszlat AVP3 multi, ha ez kijon vegre valahara! :D
18.
18.
Gotham123
#1: A teszt egy szubjektív dolog,inkább nézz videót róla...
17.
17.
metercsiken
16.
16.
DanielMcBas
fekete alappal jobban nézne ki ( szerintem )
15.
15.
giga321
14.
14.
altF4
#13: Mondjuk úgy hogy hangosan gondolkoztam :D
13.
13.
#11: Jól megbeszélted magaddal :D:D.D

"Mondjuk leszarom, mert akkor is várom nagyon. :)"
12.
12.
Nagyon várom a játékot, és már tudom is hogy mi legyen a második részben :D Ne a gyarmatügyi flotta, hanem csempészek mint a negyedik részben, azok is ütős karakterek voltak, durva fegyókkal :D:D Hajrá Gearbox!
11.
11.
altF4
Kicsit kurva jól néz ki a borító. De nagyon lövöldöznék már Alienekre... :D De egyébként ha jól emlékszek a filmben a kolóniában valami 150 ember volt, mutatták a filmben a táblát. Na most vegyük azt hogy 150 emberből lett 130 alien, ebből jó párat a tengerész gyalogosok lelőttek, meg volt az a nagy fúziós robbanás is a film végén, tehát minimum a fele az alieneknek halott, de ennek ellenére a játékban egy egész hadseregnyi szörny lesz... :D Mondjuk leszarom, mert akkor is várom nagyon. :)
9.
9.
jookrisztian
Sziasztok.
A borító nagyon tetszetős, és mivel már hosszú éven nem volt Alien játék, ezért én nagyon várom!!!
8.
8.
ReNegAdE
Nagyon várom!Csak Alienek lesznek és coop-ban is tolhatjuk!Zseniális!
5.
5.
caleb007
Én úgy tudom, ennek más lesz a játékmenete, mint az AVP-knek. Eleve coop-ra lesz kihegyezve és a karaktereknek más-más lesz az erősségük, meg ha nem téves az információ akkor fejleszteni lehet majd a tulajdonságokat.
1.
1.
p3ti
Tetszetős :) Kíváncsi vagyok a játékra , az előző AVP 1 halom sz*r volt . Esetleg mikor lemegy fél árra. De most nem követem el azt a hibát , megvárom a teszteket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...