Június előtt jön a Diablo III, de mi lesz utána?

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A jó hír az, hogy a Blizzard az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése után elárulta: az év második negyedében a boltok polcaira kerülhet a Diablo várva-várt harmadik része. A rossz hír, hogy ennél bővebb információkkal nem szolgált, fogalmunk sincs, mi a helyzet a többi címmel.

Sosem volt kőbevésett dolog, de az utóbbi években az a trend alakult ki, hogy a Blizzard évente ad ki játékot. Ez a sorozat tavaly tört meg először, a Diablo III megjelenését eltolták 2012-re, de cserébe az Activision Blizzard megígérte, hogy idén több programot kedvenc fejlesztőinktől. És elvileg ez így is lesz, Thomas Tippl, a kiadó pénzügyi igazgatója a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi helyzetjelentés után továbbra is arról beszélt, hogy a Blizzard legalább két játékot jelentet meg 2012-ben.

Egyelőre annyi biztos, hogy a Diablo III - bár mindenki az "év elejére" várta - a 2012-es esztendő második negyedében, vagyis valamikor április és június között fog megjelenni, igaz, pontos dátumot nem hallottunk az illetékesektől. Mike Morhaime, a Blizzard vezérigazgatója szerint a következő hetekben árulnak el további információkat az idei megjelenésekről, ekkor derülhet ki az is, melyik lesz a második projekt, amit a Blizzard a boltok polcaira küld az év folyamán.

A fejlesztőcég több vasat tart a tűzben, a Diablo III mellett készül a Starcraft II és a World of Warcraft új fejezete, illetve fejlesztés alatt áll a Blizzard DOTA és a Titan MMO is. A találgatások szerint a várakozásokkal ellentétben a Starcraft II: Hearts of the Swarm nem jelenik meg 2012-ben, és az új WoW-kiegészítő lesz a második Blizzard-megjelenés idén - erre utal az is, hogy a cég március 19-én tart nagyszabású sajtótájékoztatót a projekttel kapcsolatban.

Köszi, StoryTeller!

30.
30.
Adamknight
#29: Azt nem írnád meg, hogy melyik oldalon?
29.
29.
gucho
az egyik oldalon 2012.11.11. a megjelenés
28.
28.
Adamknight
#24: Lehet, hogy itt a Gamekapocs-on nem volt róla hír, de nyugodt lehetsz, hogy a hivatalos fórumon ezt már megcáfolták.
24.
24.
zodmund
#23 http://www.gamekapocs.hu/hir/27106/megerositve_konzolokra_is_jon_a_diablo_iii
Ennyit mondanék. Ne mondj olyat amit nem tudsz.
22.
22.
daenath
"Starcraft II: Hearts of the Swarm nem jelenik meg 2012-ben, és az új WoW-kiegészítő lesz a második Blizzard-megjelenés idén - erre"
Hat ezzen se lepodok meg.
"fejlesztés alatt áll a Blizzard DOTA"
Mar persze ha a Valve veszit, mert ha nem akkor atkeresztelhetik vagy kuka ;)
17.
17.
g.man580
#15: http://eu.battle.net/d3/en/blog/3684617/Get_Ready_to_Die_-10_02_2012#blog
15.
15.
kopic
#8: Azt nem tudnád leírni, hogy ezt hol nézted ?
13.
13.
gucho
legalább adtak valami infót,várjuk
11.
11.
Stranger666
azért egy 2012-es Hots lehet, hogy kicsit pipa leszek.... hát egy kiegészítőt ne 2,5 évig csináljunk már...
9.
9.
GMatyi
#8: előbb rosszul írtam: normal-->nightmare-->hell-->inferno:D
8.
8.
GMatyi
Már várom én is a D3at, főleg h a minap láttam egy videót a nehézségekről, 4 féle: normal, nightmare, inferno, hell...azt mondják a fejlesztők h az uccsó hármat nehéz lesz túlélni:D
7.
7.
tmaster
Diablo3 Sc2.2 várnám idénre, remélem így lesz habár SCre vissza térve nem tudom hogy lehet valamit így elhúzni... mire kijön a 3. esetleg 4. rész (ha lesz stb stb) megöregszem, sok idősek otthonába meg nincs net :-D akkor meg hogy játszak majd vele :-)
6.
6.
Adamknight
Azért nem sietik el a dolgot :D.
5.
5.
Trapyd
" a Diablo III megjelenését eltolták 2012-re " Soha nem volt megígérve, hogy 2011 ben megjelenik a d3. Soha senki nem mondta,hogy q1 ben megjelenik a d3 csak annyit közöltek várható. Sőt a q2 es megjelenés is csak egy megcélzott intervallum. Kedves Fojesz, kérlek ne közölj tökéletesen valótlan állításokat, mert félrevezető másrészt szénné égeted magad.
4.
4.
Hanoi
Annyit szöszmötölnek vele, ezek után már csak jó lehet.
3.
3.
wildláma
június előtt? akkor bizony sok-sok hófehér gyerek kezdi meg az iskolát szeptemberben :D
2.
2.
KENKILL
Hát ez elég gáz, tekintve hogy a Cataclysm később jött ki mint a StarCraft 2, úgyhogy az ember azt gondolná hogy a következő SC résszel hamarabb kész lesznek. Én leginkább azt várom. Persze lesz addig egy Diablo 3 is VÉGRE úgyhogy azt hiszem valahogy majdcsak kibírom.
1.
1.
miki1105
Kijön a Diablo III és utána mi lesz? Extrémen ráccupani a monitorra és kockulni mint állat a diablóval. Na most komolyra fordítva a szót ha tényleg kijön június előtt akkor szerintem a blizzárdnak nincs félnivalója mivel ha jól sikerül a dibalo(remélem ütös lesz) akkor az emberek elég soká fogják megunni és mire észrevezik jön majd a többi cím is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...