Konzolokra is megjelenhet a Guild Wars 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Az NCsoft korábban mindig cáfolta a pletykákat, miszerint konzolos változat készülne a Guild Warsból, igaz, azt nem zárta ki, hogy egyszer majd készülhet ilyen verzió. A kiadó most egy üzleti konferenciahíváson gyakorlatilag megerősítette, hogy a Guild Wars 2 konzolokon is megjelenik.

A probléma csupán annyi, hogy a formális bejelentésre egyelőre nem került sor. A Guild Wars Insider jelentése szerint egy üzleti konferenciahíváson az NCsoft vezetői először erősítették meg hivatalosan is, hogy konzolos verzió készül a Guild Wars második részéből. Az elemzői kérdésre az NCsoft úgy válaszolt, hogy a játék munkálatai az előkészületi fázisban tartanak, éppen ezért szinte kizárt, hogy a konzolosok ugyanakkor vághatnak bele a kalandokba, mint a PC-sek.

Az Eurogamer saját forrásból is lecsekkolta a híreket, nekik úgy válaszolt az NCsoft szóvívője, hogy az ArenaNet "jelenleg a PC-s verzióra koncentrál", ami sok mindent jelenthet, de nem azt, hogy a hír kacsa lenne. A Guild Wars 2 egyébként még idén megjelenik PC-re, tavasszal veszi kezdetét a publikus bétateszt, aminek az eredményétől függően határoznak a kiadónál a végleges boltokba kerülési dátumról.

15.
15.
Lordnekroseth
nincs semmi hivatalos "pletyka" de még utalás sem, szóval ez megint egy tipikus ratyi Gk-s pletyka.....kezzdem unni már.
13.
13.
#12: Don't feed the troll... :)
Másfelől, kéne egy pokróc, meg pár OLP :)))
9.
9.
Vopesz
Konzolokon...xbox kizárva a live miatt, ps3 meg wiiU?
8.
8.
Stranger
De, hogy lehet ilyennel konzolon játszani? Hogy lehet egyáltalán konzolon chatelni?
4.
4.
markoci555
Én biztos nem nyomnám konzolon
2.
2.
vuliem
Na ez az a játék, amit képtelen vagyok elképzelni konzolon.
1.
1.
Split
Konzolon MMO? Crossplatform lesz vajon? Vagy csak egy lookalike?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...