Ismét lepaktált a Crytek és az EA

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Nincs ezen semmi meglepő, tekintve, hogy a Crysis-sorozat az Electronic Arts égisze alatt jelent meg. A német stúdió és a kiadóóriás a jelek szerint újra összeállt egy közös játék erejéig. Ők még független stúdiónak számítanak, így akár több kiadónak is dolgozhatnak egyszerre.

Az EA álláshirdetése szerint a vállalat újra lepaktált a Crytekkel egy új projekt kapcsán - legalábbis ehhez keresnek tehetséges szakembereket. A spekulációk egyaránt szólnak teljesen új játékról, "de lehet, hogy egy új Crysisszel" lesz dolgunk.

Minden jel szerint a CryEngine 3 fut majd alatta, legalábbis a srácok tutira nem dobják kukába díjnyertes motorjukat. Időszerű lenne a Crysis 3 bejelentése, de lehetséges az is, hogy egy önállóan futtatható kiegészítőt kapunk a második részhez, hasonlóan a Crysis: Warheadhez.

Az viszont biztos, hogy a német brigád több vasat tart a tűzben egyszerre: elsőként ott van a kinectes szandálos játék, a Ryse, a THQ számára hegeszti a Homefront 2-t és ugye saját útjait is egyengeti a free-to-play Warface-szel és a GFACE szociális platformjával. Várjuk a konkrétabb bejelentést!

26.
26.
kopic
#24: Ezt hogy érted, hogy "benne van" próféta ?
25.
25.
Stranger
#14: Nem lett rossz a vége, nagyon "titokzatos" volt, a fantáziánkra bízták az egészet. Legalábbis a 2 nem hozta meg a pontos választ jó pár dologra. Ennek is meg van a maga varázsa. :D
24.
24.
greenmelon
#23: A végén kiderül, hogy a ruhában igazából "benne van" Próféta.
23.
23.
Predyy
Jó lenne egy harmadik rész. Történetben én megnéznem, hogy mi történt szeretett Nomadunkkal. :) Meg azt is h Alcatrazzal vagy Prófétával vagy már nem is tudom, hogy ki volt a végén (vki felvilágosíthatna hogy most akkor mi volt a vége :) ), mi lett.
21.
21.
kopic
#18: Teljesen egyetértek veled!
20.
20.
ATi0021
Mai napig imádok a Crysisokat. Alapvetően szerintem az 1 jobb volt, mint a 2. Szóval remélem végre ismét nyitott egzotikus szigetvilágba térünk vissza, New York már lerágott csont. Azt se bánnám, ha végre befejeznék a Crysis 1-et. :)
19.
19.
Richi12
nekem mind 2 rész nagyon tetszett, de az elsőnek a storya talán egy kicsit jobban megfogott. jobban követhető
a 2 rész ugyanúgy jó és belegondoltok ha túl egyforma lenne akkor meg azért panaszkodnánk!!!!
nagy jó gamek még a warhead is a maga hibáival és senki
nem venné rossz néven ha jönne a harmadik:D:D
16.
16.
Hubert Cumberdale
#12: A második résznek sokkal szarabb vége volt. Az szerintem nem a játék hibája, hogy te még a boss fight után is játszanál tovább :) Nem véletlen lett olyan a vége. A másodiknak viszont abszolút szar volt a befejezése, semmi nagy harc a végén, semmi magyarázat, csak egy hatalmas üresség, hogy "hé most mér így van vége?!"

#15: Az első egyáltalán nem volt sandbox. Ugyan olyan lineáris volt, mint a második, csak "szélesebb folyosókkal" Mondjuk az meg igaz, hogy az alieneket, ha már megváltoztatják, akkor kitalálhattak volna rá egy magyarázatot.
14.
14.
kopic
#12: Igen, az 1 befejezése nagyon rossz lett!
13.
13.
kopic
Jöhet a Crysis 3! A 2 nagyon bejött, sztem jobb az 1-nél!
12.
12.
greenmelon
Azért a C1-et is jól elvarratlanul hagyták... Ott spanolnak a végén meg dumálják, hogy vissza mennek a szigetre kinyírni a maradék alient is erre paff, már bámulom is a stáblistát. Talán a kedvenc FPS-em mai napig, de ez a végjáték eléggé lehangoló volt.
11.
11.
shatterhand
10.
10.
alex512
Azért azt se felejtsük el, hogy a Crytek már nem olyan kis cég h csak egy játékon dolgozzon, ahogy a hírben is szerepel. Ezért azt gondolom h nem simán a Crysis 3-ról lehet szó.
9.
9.
shatterhand
talán egyszer készül tőlük egy játék is
8.
8.
Optimus Prime
Ez Crysis 3 lesz, tuti. Vagy olyan badass expansion, mint a Warhead, mert az szerintem veri az alapot. még ha bugosabb is. A2-vel még nem volt dolgom, pedig GMG-n lehet streambe tolni. A multis demó ellenben csalódás volt. :/
7.
7.
hedzsooo
Jo a cim nagyon, mintha a Crytek az ordoggel cimboralna, hehe! :D :D
5.
5.
Crysis 3 jöhet, a kettő single-je nagyon tetszett!
3.
3.
Falcon
A 2. nagyon tetszett így jó lenne egy 3. rész!
1.
1.
gucho
Jó lenne egy crysis 3 vagy egy különálló rész, én nagyon szeretem az összes részét...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...