Nem dolgozik Vitára a Naughty Dog

  • Írta: InGen
  • 2012. február 21.
  • Hír
Link másolása
Még annak ellenére sem, hogy tegnap a PlayStation marketinges nagyfőnöke azt találta állítani, hogy a Sony összes belsős stúdiója dolgozik valamilyen projekten az új kézikonzolra. Persze a Naughty Dog sem zárja ki, hogy később majd bepróbálkoznak valamivel Vitára is.

A PlayStation brand marketingfejese, Guy Longsworth tegnap azt nyilatkozta, hogy a Sony minden belsős stúdiója előrukkol majd valamilyen játékkal a PS Vitára, s nem kell aggódnunk, a Naughty Dog is köztük lesz. A probléma csak annyi, hogy a Naughty Dog erről nem igazán tud, legalábbis Arne Meyer elmondása szerint, aki ugyan nem zárja ki, hogy a jövőben sor kerülhet erre is, de egyelőre még nem.


"Már korábban is mondtuk, hogy tradícionálisan az asztali konzolok fekszenek a stúdió beállítottságának leginkább, hiszen az a vágyunk, hogy minél inkább kitoljuk a technika, az erőforrások és a játékmotor határait" - mondta Meyer, aki hozzátette, hogy a megfelelő handheld megérkezésével ez változhat, de egyelőre még nem volt ilyen, ezért is engedték át a PSP-s fejlesztést más stúdióknak a saját címeik esetében.

15.
15.
p3ti
#11: "Cserébe a 3DS korai vásárlók megkapták az Ambassador játékokat. Nekem külön öröm, hogy rajta van a gépen 20 retro játék, csak az okoz dilemmát, hogy a GBA-mon játszam őket, vagy a 3DS-en :)" természetesen ez egy szép gesztus .. de valahogy nincsen arányba a 20euronyi gameboy játék egy 110eurós árcsökkenéssel . Oké , úgy sem tudják 100% kárpótolni a vásárlókat , ezzel tisztában vagyok . Azért írtam hogy néha érdemes várni , mint el kapkodni az egészet mert annyira "kell" .
14.
14.
cannondale
Xperia Play melett maradok...Vite nemTV-re kotheto:(
Akkor minek a HD grafika, ha nem elvezhetem a nagykepernyo adta lehetosegeket.
Xperia Play fele annyiba kerul, erzem a 21.szazadot a zsebemben. 3G-s csuszka joystickos telefon...:)
12.
12.
samatagrav09
Pedig egy crashnek örülnénk
11.
11.
Kumite
#10: Nem tudom, hogy Sony-éknál mit kell majd tenni a Vita sikerének érdekében, de egy árvágás nagyon kilátásban lesz, ha Japánon kívül is ugyanolyan gyengén teljesít.
Az mondjuk egy másik kérdés, hogy az N mekkora árvágással válaszol majd egy esetleges Vita csökkentésre...
Ez a saját memkártyás dolog a legrosszabb húzás volt, amit csak tehettek. Még a Sony fanokból is ellenszenvet vált ki és 10-20 %-kal is megdrágítja a gép árát, amit nehezen tud megemészteni bármelyik vásárló...

Cserébe a 3DS korai vásárlók megkapták az Ambassador játékokat. Nekem külön öröm, hogy rajta van a gépen 20 retro játék, csak az okoz dilemmát, hogy a GBA-mon játszam őket, vagy a 3DS-en :)
9.
9.
Rolandcska
gyenge a böngészője?? ezt hogy érted?
8.
8.
lukaka
Én ma vettem meg a gépet,és eddig egyszerűen szinte csak jó érzéseket váltott ki belőlem,már most ímádom.
talán egyetlen hibája a gyengécske böngésző.
6.
6.
randall13
OFF: csütörtökön 22:00-kor lesz film az EA-ről és a Fifáról natgeo-n.
5.
5.
Rolandcska
Nindentora van a japánok most rákattanva , majd meg lejebb az ára és ezt is vinni fogják! Ha több játék lesz rá akkor veszek én is, de előbb most március elején ps3 at. :P Emlékszem arra is alig érkezett játék az elején és alig vették ,ahogy jöttek a címek úgy nőttek az eladások is.
2.
2.
Kumite
Minden lehetőséggel próbálják menteni a Vitát a kijelentéseikben. Kb az új Monster Hunter is így lehet úton...
Már nagyon kiváncsi vagyok a jövőhéten és az azt követő hetekben szállingózó eladási számadatokra.
1.
1.
roli33
Majd fognak előbb vagy utóbb. Viszont ha jönni fog God of War a Vitára, akkor tuti, hogy fogok venni egyet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...