A legértelmetlenebb indie játék: Avatar Planking

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A független fejlesztésű játékok nagyon jók, legalábbis a többségük. Akad azonban egy-két kivétel, ami nem csupán rossz, hanem értelmetlen is, az ember sírva könyörgi utána vissza még azt az egy dollárt is, amit elkértek érte. Az Avatar Planking négy hónapja jelent meg, de még mindig visszhangzik tőle a sajtó.

A planking valószínűleg sokaknak ismerős, s bár megkérdőjelezhető, hogy a "sportág" mitől izgalmas és vicces (már józan állapotban persze), az kétségtelen, videojátékot szentelni neki egyenesen kimeríti a túlzás fogalmát. Pedig tavaly októberben a Highbrow Games mégis megcsinálta az Avatar Plankinget, és abban mindenki egyetértett azóta, hogy az Xbox Live indie játékai között sosem akadt ennyire üres és értelmetlen program, ami ráadásul még feleannyira sem vicces, mint amennyire annak szánták.

 

Tekintsünk el attól, hogy a plankingből hogyan lehet izgalmas játékot varázsolni (segítünk, sehogy), de azért az Avatar Planking mégiscsak túlzás: itt nem is játszani kell, egy egyszerű slideshow-t nézhetünk végig, ahol az avatarunk különböző képeken fetreng, miközben úgy nyögdécsel, mint aki a retyón izzad, miután bevágott fél liter romlott tejet az imént megevett burritójára. Fentebb mutatjuk a hivatalos launch trailert, az igazi fájdalom viszont az alábbi reviewból köszön vissza - ezután tényleg sajnálja az ember a 80 Microsoft Pontot is!

8.
8.
Jézusom, ez már tényleg a legalja, ki talál ki ilyen szart hogy "planking"? Feküdjél nyilvánosan vigyázban és töltsd fel netre..mivan?? Ez szánalmas...
6.
6.
pitlord23
Egy megdöbbentő dolgot találtam wikipedián a plankingről:

,,2011. május 15-én Acton Beale, egy 20 éves fiatalember lakásának hetedik emeleti erkélyének korlátján plankingelt, amikor lezuhant és nem élte túl. A hír bejárta a világsajtót és ez ráirányította a figyelmet a planking játékra."

Amúgy, erről annyi értelme van játékot készíteni, mint például a farkasszem nézésről!
5.
5.
McDuff
Ezekért achievement is jár?
4.
4.
"Gyerekek, könyörgöm akasszuk fel !" :)
2.
2.
nagyhasÚúúú
Micsoda baromság! :D Commodore-on értelmesebb játékok voltak. Még a PONG is értelmesebb volt. Mi a szar ez? :D
1.
1.
gamerman15
hát ez tuti befutó az év legértelmetlenebb játéka címre.és van olyan hülye aki megveszi!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...