Kiszivárogtak a Doom 4 első screenshotjai

  • Írta: InGen
  • 2012. február 29.
  • Pletyka
Link másolása
Legalábbis egy keleti oldal szerint, ami ugyanakkor azt is állította, hogy a játékot törölték. Az internet szerint a Doom 4 azóta bajban van, hogy a Rage a tervezettnél hűvösebb fogadtatásban részesült a kritikusoktól és a pénztáraknál egyaránt. A Bethesda szerint nincs baj.

A 4Chan oldalon tette közzé egy felhasználó az alant látható screenshotokat, azt állítva, hogy azok a Doom 4-ből származnak, és, hogy egyébként a játékot végleg elkaszálták. A Rage megjelenése és vártnál rosszabb fogadtatása után sokan már akkor azt vélték tudni, hogy a Bethesda "bizonytalan időre" elhalasztotta a Doom 4 megjelenését. A cég azonban ezt akkor cáfolta, és most is gyorsan megjelent, hogy a Joystiqnak elmondja: a Doom 4 fejlesztése nem állt meg.

 
Azt tehát tudjuk, hogy a játék készül, a Bethesda azonban azzal kapcsolatban nem kommentált, hogy a kikerült screenshotok tényleg abból származnak-e. Ha igen, akkor láthatóan erős fordulatot vett a játék a harmadik rész után, hiszen sok szempontból inkább emlékeztet egy posztapokaliptikus anyagra. A képek, habár nem a legjobb minőségűek, de technikailag valóban az id Tech 5 motort feltételezik a háttérben.

60.
60.
s912
ez fake?

http://www.youtube.com/watch?v=qtIp_jHVKhI

0:27-től Spider Mastermind és Heavy weapon dude-ok?
59.
59.
Makkermaki
Én úgy hallottam régebben, az 1-es remake-je lesz, ami a holdon játszódott, pár évvel ezelőtt is végigjátszottam jDRP-n, azért emlékszem :D.
A gravitáció-szegényes környezet viszont nem lenne rossz, főleg ha zsilipelésenként lennének ilyen helyek,mint a 3-masban az oxigén-mentes helyek.Bár quake liveosra se kéne elkomolytalanítani :)
58.
58.
PyroMaster
Remélem mindenki téved, és ez a fallout 4 :) Mert akkor befosok...
57.
57.
Diesel.
Ezek a monstertruckkal összetaposott autók a Rage-ből valók, legalább is nagyon úgy néznek ki. Ha már Hell on Earth, a hangulatot valahogy át kellene menteni egy kicsit az új Dúmba. Na de várjuk ki a végét. Reméljük a hagyományos szörnyek és hagyományos puskák lesznek, meg lineáris játékmenet.
55.
55.
Gabesz86
#54: Ebben mondjuk van igazság, bár az egyik concept városrésznél, eléggé nyitva van a pokolkapu...Bár lehet hogy csak a Rage új részében végre feltalálták a vihargerjesztőüberfokozó turbinát, a nagy szárasság ellen és az egyik npc poénból beledobott a képbe egy vörös festékes ládát :)
54.
54.
s912
#39: Amondó vagyok, hogy Doom játékba nem tesznek az id-sek Doom "reklámot".. Ez vagy a Rage "elődje" vagy egy következő Rage DLC/Rage 2..

Carmack azt mondta, hogy a Doom 4 3X jobban fog kinézni, mint a Rage.

Másrészt aki letöltötte a 170megás képeket, láthatja, hogy az enemy-k (nagy valószínűséggel azok) egyáltalán nem Doom-osak.

IMP, HellKnight és még sorolhatnám kik/mik nélkül a Doom nem Doom !
53.
53.
Gabesz86
#51: Nem néztem a commentedet...Így van :)
52.
52.
Gabesz86
Ez valami Doom 2 rekonstrukció lehet. Annak is az volt az alcíme, hogy Hell on earth
51.
51.
InGen
#35: A Doom 2 is a Földön játszódott ;)
50.
50.
kharami
#44: Szivemből szóltál!:(
48.
48.
DON GONDOCS
#46: A painkillernek most jön az új része! Persze csak a sorozatban a játék a régi.
47.
47.
DON GONDOCS
Én egy új Hexent vagy Hereticet bírnék elviselni, persze a Quake-wolfi se lenne rossz de ne legyünk telhetetlenek. :D jöhet a doom bármilyen környezetben, csak legyen tartalmas. Mégha a wolfenstein2009 szerű játékmenete lenne azis jó lenne.
46.
46.
Raidermeister
Ez inkább Painkiller mint Doom !
44.
44.
bledzer
Carmack bácsiék nagyon belejöttek az apokalipszis gyártásba. Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én visszavágyok a szűk "God damn, this place give me creeps" fajta villózó neonos folyosókra.
43.
43.
Vopesz
Miért kezeli készpénzként mindenki, hogy ez nem fake cucc? Egyébként nekem bejönnek a képek, de az már tényleg vicc, hogy ezek alapján van aki már temeti a játékot :D Get life!
40.
40.
Extol
Nyomasztó helyszínek!
39.
39.
daenath
#37: De jo szemed van, en eszre se vettem, no akkor lehetseges hogy Doom kepek :)
38.
38.
Hubert Cumberdale
37.
37.
Mortician
#36: Az utolsó előtti képen, ha jól megnézitek, a McDonald's logótól balra, az épület homlokzatán ott egy Doom plakát.
36.
36.
Mortician
#13: Pontosan, nem is értem miért kell itt hisztizni. A Doom 2 is a Földön játszódott, még ha az akkori grafikai minőség miatt ez sokaknak fel se tűnt...
35.
35.
herlius
Ezmiezmár??? Remélem nem ezzel a Metro 2033 koppintással akarnak beetetni minket? Mégis mi a doomos ezekben a képekben? Sokan pampogtak az előző rész után, hogy túl sok a sötét, zárt tér (tán félni teccet???), erre most kapunk egy teljesen nyílt terekkel operáló izét. Nem mondom, hogy ez eleve halálra ítélt játék, de könyörgöm ilyen helyszínekkel ki ne adják már Doom néven. Köze nincs az alapmű hangulatához, a földi helyszínválasztás meg eleve röhejes.
34.
34.
kharami
#20: OTT a pont!!! Végre valaki más is észre vette, hogy az ID tech 5 krvára el lett cseszve és labdába sem rúghat az elkövetkezendő játékmotorok mellett! Amúgy hallkan jegyzem meg, hogy a rage ben a falon lefolyó trutyi plusz úgy ám blokk az egész játék nagyon hajaz az id tech 4 egy erősen felturbózott motorjára! Max kicsit átírták itt ott kivéve belőle a fizikát meg ezt azt! El lehetett játszani a rage el, de minden más téren katasztrófa!
33.
33.
LtK
Szerintem jó ez a földi dolog, egyik kedvenc játékom a doom3, de zavaróak voltak a szűk kis folyosók egy idő után, és ugyanolyanok voltak. Így viszont változatosabb és nagyobb tereket kapunk.
32.
32.
Trapyd
Aki még nem olvasta ajánlom figyelmébe a Doom könyveket. TÁP
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...