Trials, Minecraft 360 és Fable dátumok érkeztek

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Április közepén rajtol el az Xbox Live Arcade következő kiemelt játéksorozata Arcade Next néven, április 18. után minden héten kapunk egy kiválónak mondott letölthető címet. A felhozatal első résztvevője a Trials Evolution lesz, őt a Bloodforge, a Fable: Heroes és végül a Minecraft 360 követi.

Folytatódik a Microsoft szokásos programsorozata az Xbox Live-on, alig hevertük ki a Nexuiz, az I Am Alive, a Warp és az új Alan Wake okozta élményeket, máris kapjuk a következőket, ráadásul nem kisebb nevektől. Rendben, a Fable: Heroes koncepció szempontjából katasztrófa eddig, de hát mégiscsak Fable-ről van szó, és akár még jól is sikerült a Lionhead új fejlesztése.

Az Arcade Next vonulat április 18-án veszi kezdetét, a sort a Trials Evolution nyitja, amit 1200 Microsoft Pontért vásárolhatunk meg. Április 25-én a brit Climax brutális akciójátéka, a Bloodforge érkezik, szintén 1200 Microsoft Pontos áron, majd őt a 800 Microsoft Pontba fájó Fable: Heroes követi május 2-án. Utoljára a Minecraft egyelőre Kinect-támogatást nélkülöző Xbox 360-as változata fut be - ezt 1600 Microsoft Pontért vesztegetik majd.

3.
3.
joshsolman1993
Ez nagyon jó mind ,bár a Minecraft kissé drága,de egyértelműen megveszem majd :D Kár hogy az jön ki utoljára :(
1.
1.
kopic
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...