A mostani konzolok nem bírják el a Total Wart

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 1.
  • Hír
Link másolása
A The Creative Assembly munkatársai szerint a mostani konzolgenerációban még biztosan nem, de a következőben már a játékgépeken is hódíthat a Total War-sorozat. A brit fejlesztők szerint azért kell még várni a bemutatkozásra, mert a jelenlegi masinákban nincs elég memória az RTS-ek futtatásához.

Némileg különutas véleményt fogalmazott meg a The Creative Assembly a Total War-széria konzolos bemutatkozása kapcsán: a brit fejlesztők szerint a stratégiák nem a kezelőfelület átültetésének nehézségei miatt nem terjedtek el a játékgépeken, hanem azért, mert azok egész egyszerűen nem elég erősek ahhoz, hogy röccenésmentesen futtassák őket. Na, majd a következő generáció!

A stúdió vezetője, Mike Simpson az Eurogamernek árulta el, hogy a csapatot régóta foglalkoztatja a konzolos térhódítás lehetősége, hiszen alapvetően a stratégiák is tökéletesen működhetnek ezeken a masinákon - az már más kérdés, hogy a jelenlegi generációs konzolok nem tudnak megbirkózni ezekkel a programokkal, az elsődleges kizáró ok, hogy nincs bennük elegendő memória.

"Sokan azt hiszik, a kezelőfelület jelenti a fő problémát, mivel ezt eddig senki nem tudta normálisan megcsinálni. Én nem gondolom, hogy ez alapvető gondot okozna - csak éppen senki nem tudta túl jól összehozni ezt a részét a dolognak. Egy csomó játék egyszerű portja volt a PC-s programoknak" - mondta a mester, aki mintha elfelejtette volna, hogy anno ők is jókorát buktak a Stromrise című stratégiával konzolokon.

Simpson szerint jelenleg nem túl népszerűek a stratégiák a konzolokon, a következő generációs gépek esetében ez viszont változhat, hiszen azok a gépek lényegesen erősebbek lehetnek. Egy konzolos Total War persze némiképp máshogy festene majd: "Az emberek máshogy játszanak konzolon, mint PC-n, általában nem ülnek 4-5 órákat a gép előtt" - mondta Simpson, aki szerint a csapatnak van néhány ötlete, hogy a stratégia műfaját ezekhez az igényekhez igazítsa.

119.
119.
rocket182
olyan izmos vagyok mint Jane haján a taft! Balkezem kurva gyors, jobb kezem 2 éve nem látam. Kemény az élet mint a Tarzan sarka!

MIFOLYIKK ITT GÉMKAPCSÓN????
ÉN MOST BEMEGYKE OSZT MEGÖLÖM A POLGÁRMESTERT MER MÉÉ VAN?
AZÉVAN HOGY A SZEGÉNYEMBEREKNEK MEGYLEGYEN TEREMTVE!

still better love story than twilight.
118.
118.
kopic
#117: Hát igen sejtettem hogy ezeket mondta. XDDDDDDDDDD
117.
117.
manderel
#113: Szerintem tudod te.....
De azért itt van pár példa:
"Konzol forever!,
UC3 a legszebb!!!
Bekaphatja minden PC-s, megyek és kirántom a konoljaimra! "
Na jó, lehet hogy nem ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényeg. XD
115.
115.
kopic
114.
114.
Scorpion02
#110: Ő itt egy legenda? :D mert én már Mel Gibsont láttam rég XD
113.
113.
kopic
Valaki esetleg meg tudná nekem mondani, hogy segeszki miket írt ?:)
111.
111.
kopic
De semmi értelme nincsen egyfolytában segeszkit ócsárolni, mert nem lesz semmi eredménye! Ő ezt élvezi.
110.
110.
kopic
#85: segeszki tényleg itt járt ?! A francba!:D Azt hittem hogy már soha többet nem fog irkálni. Rohadjon meg az a csicska, nyomorék, seggfej! Én azt nem értem a moderátoroktól, hogy már miért nem kaphatott volna egy warnt, és ettől lehet hogy befejezte volna a hülyeségeit, vagy bannolták volna rég ! Faszrágó lúzer!
109.
109.
Yanez
És nem csak innen,hanem rengeteg helyről bannoltak egy rakás kommentet itt a GK-n.Ha ez április 1-ei tréfa akart lenni,akkor elég gagyi.:)
108.
108.
kopic
Úristen jó sok komment ki lett törölve!
107.
107.
giga321
Az komoly , csak nem bann?
106.
106.
Extol
#96: Igazából az FPS sem való konzolra sokan mégis bírják irányítani, noha 2-3 másodpercbe telik 180 fokos fordulatot tenni de ezek szerint lebutítva lehetne nyomatni a stratégiát is.
96.
96.
p3ti
Nekem a stratégia nem való konzolra , valahogy nem tudom élvezni . Az maradjon PCn , ott gyorsan lehet reagálni és sokkal egyszerűbb . A másik hogy mindig is imádtam a PCs stratégia játékokat , így vhogy nem is hiányolom őket konzolra. Főleg hogy anno az age of empires meg volt ps2re , na az szörny volt :)
91.
91.
vaidan
hankakkkik
OMG elég benne vagy az események közepében :D
88.
88.
NinjaNorb
#28: Ha neked a warhammer battle march nem értelmes stratégiai játék akkor ott gondok vannak és az irányítása is tökéletes volt ha végigcsinálta az ember a tutorialt...
87.
87.
manderel
#85: De nem először csinálja. Ez itt a probléma.
85.
85.
giga321
Emberek április 1 van , nyilvánvaló hogy csak szopat minket , ennyire retardált , balf*sz , idióta , senkiházi , lúzer , pöcs , apuci vette ps3 ommal , ilyen nyomorèk Nem ismétlem NEM létezhet a földön , egyszerűen képtelensèg. Az agyfasz kerülget hogy látom miket ír , de tudom hogy nem gondolja komolyan illetve remélem. Mert ha igen akkor 1 marék lepkènek több esze van mint ennek.
84.
84.
greenmelon
79.
79.
greenmelon
Hagyjátok, nyilvánvaló, hogy csak trollkodik a hülyegyerek, mivel ilyen kevés ésszel ember nem születhet. :)
76.
76.
krami
Hagyjátok szerencsétlen szegeszkit, ha a VGA-n megszavaznák, hogy a föld lapos, most azt hirdetné itt.
71.
71.
NECROMORPH
-Hogy miért megy a trollkodás?....
-Valószínű be akar kerülni a 'best of aranyköpésekbe'
-PS3-am van, de egy konkrét példát hozok fel:SKYRIM....pc-n elképesztő (megfelelő pc-n, azt hozzáteszem)
400 Hz-es 46" full HD led tv-m van, úgyhogy tudom miről beszélek
Jelenlegi konzolgeneráció már kifutóban van
59.
59.
Batman
Mi a franc megy itt? Miért kell minden konzolos cikknél ilyen vitát lecsapni? Mindenki azzal játszik amivel akar, vagy amire telik. A játék az játék marad! Nem értem egyes embereket.
55.
55.
Exinor
Miért mindig a rohadt grafikánál meg a melyik az erősebb gépnél kell kikötni? A konzol X évre van tervezve, amelyik ciklusa elején erősebb az aktuális PC-knél majd, ahogy fejlődnek a gépek a PC erősebb lesz, de ez mindig is így volt, nem csak ebben a generációban, ezen vitázni már csak fanboyoskodás.
A grafika meg eléggé szubjektív dolog. Ha csak a poligonokat meg az effekteket nézzük akkor ugyan az játszódik le, mint a hardware esetén, a PC többet fog tudni a következő generáció elejéig, majd indul újra a kör.
Ha a grafika alatt az összképet értjük, (színek, helyszínek,a játék atmoszférája), akkor tényleg lehet olyat mondani, hogy XY játék jobb, mint a ZM hiába kevesebb technikailag. (Szerintem ilyen téren fontosabb a "grafika", az egyedi képi világok mindig többet adtak nekem, mint a csúcsnak tartott játékok. (Pl szerintem ebben a generációban a Bayonetta grafikája a legjobb ebben a generációban a H&S-ek közül.)
53.
53.
Dudi
Látom itt megy a trollkodás rendesen, gondoltam counter-trollkodok. Lehet jó az RDR , de mégis csak single player játék. Játszottatok már a WoW-al, SWTOR-al. egyéb MMO-val ? :D 25en ölni egy bosst überfun, 80-anan aprítani egymást AV-ben überfun. SC2 multiplayer iszonyat jó. Szerintem a single player játékok eleve rohadt unalmasak max. 1 hétig izgalmasak :D :D
42.
42.
Exinor
Nem jobb se a pc sem a konzol sem a másiknál, csak más. Mind valamilyen igényt elégít ki, ameddig ezt nem fogja fel mindenki addig, csak majmok szardobálása lesz minden gamer oldalon minden olyan hírnél ahol szembeállítják a gépeket.

Én használom a PC-met is, mert szeretem a stratégiai játékokat (LoL, WH40K DoW, Total War, stb) és szeretem a konzolaimat is, mert rengeteg játékot játszhattam végig rajtuk. Ha megtehetném Xbox-om, Wii-m is lenne a PSek mellé, mert ott is rengeteg játék van amit végigtolnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...