Killer is Dead - úton a Grasshopper új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Suda 51 csapata nem unatkozik: e hónapban jelent meg a Sine Mora és a Diabolical Pitch, nyáron jön a Lollipop Chainsaw, de jövőre se maradunk új Grasshopper Manufacture-cím nélkül. Jön a kardozós, sötét hangulatú Killer is Dead. Egyelőre conceptekkel szolgálhatunk.

A Shadows of the Damned fejlesztői leleplezték új projektjüket, mely 2013-ban jelenik meg - címe: Killer is Dead. Az már biztos, hogy önálló alkotással van dolgunk, nem pedig a klasszikus Killer 7 folytatásával. Azért van némi keveredés a Grasshopper korábbi munkáival, a beszámolók szerint a játék a Killer 7 és a No More Heroes keveréke: kardunkkal adhatunk nyomatékot érveinknek, de számos új elemmel is megspékelik a játékmenetet.

A barátságos hangulatról tanúskodik, hogy hősünk egy Hóhérnak becézett férfi, feladatunk pedig a kémkedés. Suda 51 úgy hivatkozott rá, mint James Bond sötét oldalára. Persze a dögös nők ebből a játékból sem hiányozhatnak. Veszélyes bűnözőket keríthetünk elő a világ minden tájáról. A kulcsszó: a Föld és a Hold. A Killer is Dead a modern időkben játszódik, nem sci-fi alkotás lesz. A tervezés már 2009 végén elkezdődött, de a tényleges fejlesztés csak 2011 tavaszán indult be. Suda elmondta, hogy a főszereplő valakit meg akar védeni, s foggal-körömmel harcol érte.

A játék 2013-ban jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra. Csekkold az első concepteket!

7.
7.
dabbaska1000
6.
6.
fojesz
#2: Nem értem, mi a probléma, nem azonosítja itt senki a japánokkal a Sine Morát, ugyanakkor ők is ugyanúgy közreműködtek a fejlesztésben, egy Grasshopperrel kapcsolatos cikkben tök helyénvaló, ha előkerül a játék.

Sőt, sarkítasz is: "a fejlesztés elején ők adták az artworköket, valamint a zene van tőlük. Ennyi." Szerinted ez "ennyi"?!
5.
5.
dyousee
4.
4.
daenath
#2: Nehogy mar felvagd az ereidet felhaborodasodban :P Hogy egyesek mitol borulnak ki?

Kivancsi leszek majd egy gameplay-re is, addig nem nagyon lehet rola mit mondani.
2.
2.
Vopesz
Kedves Zoenn, a Sine Morának annyi köze van a Grasshoppershez, hogy a fejlesztés elején ők adták az artworköket, valamint a zene van tőlük. Ennyi. Az egész játék magyar fejlesztés. Külföldi oldalakon is lelombozó, hogy a japánokkal párosítják a Sine Morát, de egy magyar oldaltól egyenesen felháborító.
1.
1.
Matt8888
Pofásnak nézni ,meglátjuk egy gameplay után is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...