Videó egy másik törölt Call of Duty-projektből

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 21.
  • Gyászhír
Link másolása
Újabb törölt Call of Duty-projektről olvasni mostanság, a Vicarious Visions egy volt fejlesztője szivárogtatott ki némi látnivalót az anyagról. Bár a munkálatokat lelőtte az Activision, mi mindenképpen ránéztünk volna a játékra, elvégre az a hírek szerint nem FPS volt, hanem taktikai akciózást ígért.

Ha valódi a felvétel, az Actvision úgy 2009 körül (ebben az évben jelent meg a Call of Duty: Modern Warfare 2) komolyan gondolkodott rajta, hogy spin-offot készít a Call of Duty-szériának - az FPS stílust félretéve egy taktikai akciójátékkal próbálta meg elkápráztatni a jónépet. A projektet végül lelőtték, a játékipar szennyesét kíméletlenül kiteregető superannuation viszont rátalált egy demonstráló videóra az egyik volt fejlesztő hivatalos honlapján.

Nem kell nagy rajongónak lenni ahhoz, hogy átérezd a különbséget: a második világháborús színtéren játszódó techdemó először az egyik katona háta mögül, TPS nézetből indít, utána pedig következik a sorozattól merőben idegen taktikai képernyő, ahol a négyfős brigád helyezkedését vehetjük szemügyre, miközben arról is folyamatos tájékoztatást kapunk, hogy ki hogyan bírja szusszal és lőszerrel a harcot. A játékon egyébként a Vicarious Visions csapata dolgozott, a videót kiszivárogtató (majd el is távolító) fejlesztő hat évig húzta az igát a csapatnál.

Nem ez az első törölt Call of Duty-projekt: a hírek szerint Devil's Brigade alcímmel egy Olaszországban játszódó második világháborús FPS is készült Xbox 360-ra az Underground Entertainmentnél, és jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy a Sledgehammer-féle TPS sem fog elkészülni.

19.
19.
donkutyafasz
Nem csoda hogy törölték, az ilyen játékok már túl bonyolultak a konzoljátékosok számára.
17.
17.
greenmelon
#13: Egy fanboy kommentjét hallottuk. Köszönjük!
16.
16.
biohazard rex
#13: "valós fizika amit rombolható környezettel tetéztek" Ember, Scriptelt rombolást a quake engine is képes lefuttatni...
15.
15.
wildláma
#14: na ezaz egy Quake 3 Arena-t soha a büdös életbe ne nézzen le senki!
14.
14.
wolfwarrior
#13: Annak nem nevezném mert szerintem a Quake-nek intenzívebb a csatái mint a Cod-nak.
13.
13.
dav2879
#11: Nem csak a grafika a mindenféle szálló szemcsékkel és porral, törmelékkel hanem a valós fizika amit rombolható környezettel tetéztek, emelte ki már a Bad Company elős részét is a multis játékok királyává, az agyatlan Quake utánzatokkal szemben mint a COD!

Battlefield 3 rulez!
12.
12.
shifteeh
#11: hát, ha a grafikát nem is nézzük, battlefield multija százszor jobb. már a bad company-é is.
11.
11.
KeXxX
én addig nem veszek új call of duty-t ameddig nem jön szebb grafikával. tegnap vettem meg a bf3-at, és meg kell hogy mondjam: kurva jó döntés volt. a multi 1000x királyabb :)
6.
6.
wolfwarrior
Miért kellet ezeknek lemondania a projektről ez legalább új, de nem valaki azt mondta ,hogy gagyi és inkább térjünk vissza a régi bevált unalmas cod-hoz.Ne értsetek félre szerettem a cod-ot de ahova most tart az rossz.
3.
3.
Necreon
A végén még innovatívak lettek volna, persze hogy törölni kellett, csináljunk még klónokat <_<. Kíváncsi vagyok mikor szabadul már a játékipar ebből a leprából.
1.
1.
DON GONDOCS
Jöhetne egy tps cod, bisztos érdekes lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...