Resistance: Burning Skies - a Survival játékmód

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 24.
  • Hír
Link másolása
A Sony felfedte a PS Vitára érkező Resistance harmadik multiplayer játékmódját, mely a beszédes Survival-ra hallgat. Nem csak szimplán kell túlélnünk az ellenség rohamát, hiszen a fejlesztők csavartak egyet az eddig ismert recepten. Kíváncsi van rá? Olvass tovább!

A hivatalos PlayStation blogon olvashattunk először a Resistance: Burning Skies harmadik többjátékos mulatságáról, a Survival-ról. A másik kettőről - a Deathmatchről és a Team Deathmatchről - már korábban értesültünk.

A játékosok két csoportra oszlanak - a kimérákra és az emberekre. A meccs egyensúlya folyamatosan változik, mivel a leölt emberek átalakulnak kimérákká és akkor fordul a kocka. Az utolsó életben maradt homo sapiens lesz a mérkőzés győztese. Phil Lynch termékmenedzser elmondta, hogy ezzel a móddal is azt szeretnék sugallni, hogy az erőviszonyok megváltoztak a kiméra-invázió kezdete óta. A betolakodó idegenek lettek többségben, a hatalmi viszonyok felcserélődtek. Ügyes megoldás, s egyben remek új játékmód.

Lehullott a lepel az előrendelői extrákról is. Ha már most bebiztosítottad saját példányodat, akkor ingyen juthatsz hozzá a multiplayer első öt szintjének fejlesztéseihez, s automatikusan az 5. szintről indulunk neki többjátékos mókának. Kapsz még egy extra Lock Screen témát, illetve három karakteravatárt is.

A legutóbbi videót p3ti küldte be - köszönjük.

3.
3.
p3ti
Én mindig azon csodálkozom hogy : Egy kézi konzolról beszélünk , illetve annak a grafikájáról . És eszméletlen szép ahoz képest... Főleg hogy 2 analog van a gépen , kényelmessé teszi . Nekem nagyon tetszik :)
2.
2.
Nebuloid
Ja, nem rossz! De most nem tudom minek ennyi nyafogni az irányításról? Az PSP-t még ennyire sem lehetett irányítani az okostelefonokról meg ne is beszéljünk. És hova rakták volna a másik két ravaszt? Vagy a gépnek kéne vastagabbak lennie hátul vagy, akkor pedig egymás mellé (egy sorba csak beljebb) kéne kerülnie a másodlagos ravasznak, még kényelmetlenebb lenne.

Meg kell szokni és ennyi. De ez egy handheld, nyílván nem fogja hozni egy dual-shock feelingjét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...