Friss kedvcsinálókon a Warface

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 14.
  • Videó
Link másolása
Az FPS-fanok nem csupán a Crysis harmadik részét várják a német Crytek csapatától, hanem a free-to-play online lövöldözős címet, a Warface-t is. Érdekes módon, Oroszországban már elindult a zárt bétateszt, s innen származik pár ütős látnivaló. Vessétek rá magatokat!

A múlt héten örülhettek az orosz játékosok, elvégre elindult a Warface bétatesztje - hogy hozzánk mikor jön el, azt nem tudni, mégis biztató, hogy már játszható formában van. Az országban igazi hisztéria lett a játék, elvégre több, mint egymillióan regisztráltak rá. A free-to-play multiplayer FPS talán még idén megjelenhet. Leleményes orosz felhasználók által lopott anyagokról van szó ezúttal: fél tucat kép és pár ingame videó formájában. A látott anyag tényleg ingame, s nem a fejlesztők által kozmetikázott valami.

18.
18.
kanos005
#6: Akkor közlöm veled hogy a crytek ezt is megoldota, mivel a warcaét cloudon is lhetesz játszani :dd gface-n :)
17.
17.
NoRush
Hát nem kellhet hozzá egy atomerőmű... 2 magos processzorral, megfelelő nagyságú memóriával + egy gyengusz grafikus kártyával lazán elfutna igy első ránézésre...
16.
16.
Hubert Cumberdale
#15: Minimum graffon picsa gép sem kell hozzá.
15.
15.
fészpalm
Jó, meg szép, ki fogom próbálni, de szerintem ez a grafika free-to-playhez sok. Az F2P játékok grafikája nem szokott ilyen szép lenni, a lényeg, hogy minél több gépen elfusson, több játékost ("vásárlót") szerezve, de ennél ugye nem ez a helyzet, így lehet, hogy nem lesz akkora bevételük, mint a többi F2P játékot futtató cégnek. Értem én, hogy ma már szinte alapnak számít egy olyan gép, ami a CryEngine 3-mal simán megküzd, de ezzel akkor is veszíthetnek... az ingyenes játékokkal játszók nagy része (azért nem mindenki) szerintem nem véletlenül játszik ingyenes játékkal. Ha lenne min futtatni, akkor valószínűleg valami teljes értékű, egyszermegveszed oszt jó minden és szép a grafika játékkal játszanának.
14.
14.
DanielMcBas
#12: akkor fordítva vagy bekötve :D
13.
13.
Hubert Cumberdale
Én leszedtem az orosz változatot... Akik szeretik a crysis 2-ős, codos, pörgősebb kispályás harcokat, meg a coop-ot, azoknak tetszeni fog ez is.
12.
12.
Hubert Cumberdale
#1: Én bal kezes vagyok, de nem tudnám balról fogni a fegyvert... Szerintem a két dolog nem függ össze.
11.
11.
alexcargooo
amikor elsőnek hallottam a warface-ről azt mondtam hogy ez de jó lesz meg hű de jó stb....na most ez teljes mértékben elmúlt.free-nek nem rossz az igaz de amennyire komoly a tervezőcsapat jobbra számítottam...ígyhát marad a bf3

viszont az a rész amikor segít nekünk a csapattárs feljutni a teherautó tetejére meg mi is neki az nagyon tetszik:Daz ilyeneket hiányolom az egyéb nagy címekből:D
10.
10.
Pr0kxY
Ezek alapján várós, de majd meglátjuk. Elsőre ez a seggencsúszás mókás picit - főleg kívülről nézve -, de a többi az ok.
Pl. a Crysis 2 multi nagyon nem jött be, a BFBC2, BF3 annál inkább, ezek szintjétől elmarad (majd) szvsz. Mindezt úgy mondom, h láttam a trailert, a képeket, és e kettő videot.
7.
7.
shatterhand
#1: ha célzol akkor úgyis középen van a fegyver
nem mind1?
6.
6.
ribizly
Balkezesek: CS/CS:S szintén tudja ezt a feature-t.
Amúgy, ha jól látom a fejlesztők annyi fáradtságot nem vettek, hogy legalább a Crysis2 hangjait kicseréljék valami sajátra... Mondjuk nem rosszak a hangok, de ennyi igazán elvárható lett volna. Ami nem tetszik az a hit indicator nagy piros keresztje, sokkal szolidabb is elég lenne.
Viszont, ha ebbe belefektetnek még egy kis energiát, akkor komoly konkurenciát fog jelenteni a mai nagy neveknek (CoD, BF, CS, ...), mert az ingyenességével elcsábíthat játékosokat.
5.
5.
SpilerOne
Uhhh ez nagyon jól néz ki. Ahogy látom a grafika nem vészes. Azt se egészen látni milyen lesz kiforrva, de eddig engem meggyőzött.
Inkább attól tartok ami minden free2playben szar. A vásárlósdi... A sok hülye gyerek nulla tudással és a legjobb cuccokkal szétbassza a játékélményt.
4.
4.
utahl2
#1: kicsesznek velünk.... :D de meg még a counter-strike-ba belehet állítani
3.
3.
bema695
a többi free2play fpshez képest jól néz ki. ha a notebookom megbirkózik vele, biztos teszek egy próbát.
2.
2.
peterpal7
#1: Unreal Tournamentben pl be lehet állítani balkezesre.
1.
1.
DanielMcBas
Miért nincs olyan játék amiben balkezes a karakter ? :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...