Befutott a Sorcery launch trailere

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 22.
  • Videó
Link másolása
A héten jelenik meg Sorcery, a PlayStation 3 ígéretes mozgásérzékelős címe, melyben egy Finn nevű varázslót alakítunk, aki végigjárja a varázslatos vidéket és kiapadhatatlan hókuszpókuszokat ereget magából. Kizárólag PS Move-val teljes az öröm, reméljük emlékezetes marad mindannyiunk számára.

A Sony kiadta a Sorcery megjelenés mellé csatolt trailerét, melyben bemutatják Finn mágikus erejét és a történetbe is belekóstolunk egy kicsit. A játék május 23-án, azaz holnap jelenik meg - kétségkívül napjaink legígéretesebb PS Move-os címéről beszélünk.

7.
7.
keiji maeda
már megint van aki a grafikát nézi ! a játélmény és a hangulat viszi a hátán mindig a játékot nem a grafika !
6.
6.
Yanez
Van benne mondanivaló,alig várom a tesztet!Remélem 8-nál többet fog kapni.Kár,hogy kevés az olyan fejlesztő,aki energiát fektet a Move-ba!Pedig mennyi pazar játékot lehetne rá alkotni!
4.
4.
Kumite
3.
3.
vuliem
Graf szerintem teljesen megfelelő, nem egy Crysis, de ahhoz kellően designes és hangulatos, hogy elvigye a hátán a játékot. Játékmenet is egész jónak néz ki, már csak egy ps3 kéne.
2.
2.
Mathia$
Nem nez ki rosszul, ez a grafikai szint pedig meg evekig eleg a casual retegnek. PS4 kijotte utan meg 6 evig megmaradhatna a PS3, tobbnyire ilyen gamek miatt. Jo uzleti lepes lenne a Sonytol.
1.
1.
keiji maeda
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...