Megérkezett a Marvel Heroes első teasere

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 23.
  • Teaser
Link másolása
Ha jól emlékszünk, a Marvel-képregények alapján készülő MMORPG-t hamarabb kezdték el fejleszteni, mint a Sony Online Entertainment által tető alá hozott DC Universe Online-t, ehhez képest a Marvel Heroesból még csak most látott napvilágot az első teaser videó. Csekkoljátok!

Persze a Marvel Heroes fejlesztése korántsem volt zökkenőmentes, a játékot még a City of Heroes alkotói kezdték el fejleszteni Marvel Universe Online néven, majd hosszas hercehurca után a Gazillion Entertainment vette át a munkálatokat. A játék a harmadik generációs Unreal Engine-re épül, és free-to-play modellben működik majd PC-n.

Tűkön ülve várjuk, addig is nézzétek meg az első teaser videót, amiben Victor Von Doom rosszalkodik, miközben a többiek nagy erővel mentik meg a világot.

20.
20.
teng márk
19.
19.
Mr.C
Sokban emlékeztet a Marvel Ultimate Alliance 2-höz...
18.
18.
rics92
hmmm csak nekem van olyan érzésem mintha ez 1 Diablo 3 mod lenne? Félreértés ne essék, imádom a MARVEL-t.
17.
17.
Bré
én jómagam Pókember fan vagyok kis töpszlix gyerek korom óta:D
16.
16.
Kocsis92
hmm deadpool vagy iron man:D:D nehéz döntés lesz, mindkettő vicces,de teljesen más módon :D jó mókának tűnik ez a játék, jól érzékelem hogy hack'n'slash lesz?
14.
14.
bönditamás
9.
9.
Neptunusz
#8: Annak én is nagyon örülnék, Árnyék a kedvenc Marvel karakterem :D
8.
8.
Harkat
Ha lehet benne Árnyékkal lenni (vagy hozzá hasonló karaktert csinálni), én tuti vevő leszek rá:) Az X-men Legends játékban is alap karakter volt Kolosszussal együtt a csapatban.
Szerintem ha hozzák az X-men Legends színvonalát, csak onlinba, és rengeteg Marveles karakterrel, akkor egy egész jó kis játékot fogok kapni.
6.
6.
hakydakillah
4. Én nem, mert már nagyon régóta várok egy jó kis Marvel játékra. :-D Itt ez az apró remény, hogy végre talán jön valami.

Olvastam is már, és várom az újabb videókat :-D
4.
4.
Cuppak
#3 Csak poénból mondtam, szerintem gagyi:D, bár kitudja, lehet jó lesz :), csak ne legyen túl mese szerű :/ hogy le van egyszerűsítve az 5 évesek szintjére, amúgy válaszoltam a blogomban a kérdésedre!
3.
3.
hakydakillah
1. én is tűkön ülve várom (főleg most az Avengers mozi után), csak nehogy az legyen a vége, mint a Marvel Super Hero Squad Online-nak… Már azt se tudom mióta figyelem a rohadt oldalukat, és várom a csodát, mikor végre nem ezt a jelentést kapom:

„Marvel Super Hero Squad Online is not currently available in your area but we are working on it!“
2.
2.
DON GONDOCS
A jetékmenet marad az X-Men Legends stílusnál, de így is a jobbik fajta akció/rpg közé sorlnám csak most mmo-ban
1.
1.
Cuppak
ú de várom, nagyon jó lesz, bb world!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...