Marvel Heroes PC

A City of Heroes, illetve a City of Villains készítőinek legújabb MMORPG-jeként indult, majd hosszas hercehurca után a Gazillion Entertainment vette át a fejlesztéseket.
Típus: Képregényes, MMORPG

Lehúzta a rolót a Marvel Heroes fejlesztője

Nem sokkal azután, hogy szakított a Disney és a Gazillion Entertainment, kiderült, hogy a fejlesztőcég le is húzza a rolót. Úgy néz ki, a Marvel Heroes szervereit is hamarabb lövik majd le.

Lelövik a Marvel Heroest

A Disney bejelentette, hogy felbontotta a megállapodását a fejlesztőkkel, így véget ér a Marvel Heroes pályafutása. A játék konzolos változatai épp a nyáron rajtoltak el, úgy tűnik azonban, hogy nem sikerült meggyőzniük a játékosokat.

Jön a Marvel Heroes 2015

Az első játék egyéves évfordulója alkalmából a Gazillion Entertaiment még egy bőrt lehúz a Marvel-hősöket felvonultató akció-RPG-ről. Nevet váltott a játék, immáron Marvel Heroes 2015 néven fut.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Mérsékelt termést produkált a játékipar erre a hétre, PC-n ugyan sok megjelenés lesz, de a többi platformon csak elvétve akad játék - igaz, akad közöttük egy-két érdekesség, mint a PS Vitás Limbo és a Remember Me.

Marvel Heroes - bemutatkozik Thor

A hétvégén lesz az utolsó alkalom arra, hogy idő előtt kipróbáld a Gazillion akció-szerepjátékát, a Marvel Heroest, elvégre május 10-től május 13-ig tart az utolsó nyílt bétateszt. Egy előzetes formájában Thor is színre lép.

Marvel Heroes - a hétvégén nyílt bétateszt

Ha már szóba kerültek a Marvel-hősök, itt van még egy kipróbálásra javallott alkotás, ezúttal a Gazillion Entertainmenttől. A hétvégén minden érdeklődő kipróbálhatja a Diablóba oltott szuperhősös játékot.

Dátumot kapott a Marvel Heroes

A Gazillion Entertainment Marvel Heroes-dátummal készült mára, a tervek szerint június 4-én rajtolhat el a szuperhősös MMORPG végleges változata. Aki fizet, hamarabb eshet neki.

Marvel Heroes - rombolás a köbön

A felülnézetes akció-RPG-nek ígérkező Marvel Heroesból friss előzetes futott be hozzánk, amelyből kiderül, hogy szuperhőseink és ellenfeleink irigylésre méltó rombolást visznek véghez a pályákon. De az állunk a helyén marad.

Marvel Heroes bétateszt

Szuperhősnek lenni már egyáltalán nem olyan menő, mint pár éve, amikor még nem kellett felbuknunk a latexruhába bújtatott paprikajancsik MMO-s kivetüléseiben. Eddig maradt szűz online fronton a Marvel-univerzum.

Ismét mozgásban a Marvel Heroes

Tavasz óta nem láttuk akció közben a Marvel Heroest, ám a legutóbbi New York-i Comic-Conról származó trailer szerencsére orvosolja ezt a roppant hiányosságot. Még mindig egy felülnézetes, free-to-play MMO-val van dolgunk a Marvel univerzumában, amelynek már a zárt bétatesztje is zajlik.