E3 2012: Mobilokra költözik a Carmageddon

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 2.
  • Bejelentés
A Stainless Games bejelentette, hogy a Carmageddon klasszikus első része mobileszközökre, iOS-es és androidos okostelefonokra, illetve tabletekre költözik. A játékot egy napig ingyen tölthetik majd le a játékosok, amiért a legújabb játék Kickstarter-akciója sikerrel járt.

A Stainless Games a minap bejelentette, hogy mobileszközökre, azaz iOS-es és androidos okostelefonokra, illetve tabletekre érkezik a Carmageddon első része. A játék megjelenése az idei év harmadik negyedében várható (tehát valamikor július és szeptember között), és az első nap ingyenes lesz, amiért a Carmageddon: Reincarnation Kickstarter-gyűjtése sikerrel járt - több mint 11 ezer rajongó adományozott összesen 400 ezer dollárt a fejlesztőknek.

A játék mobilos verziója némileg kicsinosított engine-nel és grafikával érkezik, az irányításban pedig mindinkább fontos szerepet kap az érintésen alapuló vezérlés - ezt az első előzetes is szemlélteti. Lesz Action Replay: ezzel a legszebb jeleneteinket rögzíthetjük, majd tölthetjük fel a YouTube-ra.

A mobilos Carmageddon létjogosultságát mi sem mutatja jobban a Stainless társalapítójának nyilatkozatánál: "most már végre a WC-n is lehet Carmageddonozni!"

11.
shooter1234
#9: Na, az sem lenne rossz. :)
10.
Batman
GTA 3 és Max Payne után, végre ez is érkezik iOS-re :P
9.
szabi113
#6: És a Half Life 1 :(

De ennek nagyon örülök. Nekem már most karácsony lett ettől a hírtől :D
8.
Donpedro
Nagyon jó kis dolog ez a kickstarter :) Hogy egy cikkből idézzek, olyan mint a kommunizmus, csak ez működik :D
7.
Gubi
Kár hogy WP7-re nem jött ki. Őrült egy játék volt :D
6.
shooter1234
Végre, már többször gondoltam rá, hogy 1-2 ilyen klasszikus is kijöhetne okostelókra. Már csak 1 MK hiányzik nekem Androidra. :)
4.
frenkyboyhun
egyik kedvencem volt tuti h letöltöm
2.
thelegendary
Aki nagyon akart az 14 éve is nyomhatta a WC n :)
1.
gamerman15
Az utolsó mondat azért üt!De én jobban örültem volna egy Multiplatformnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...