E3 2012: Első teaseren az új Carmageddon

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 5.
  • Videó
Link másolása
Elgázolt járókelők, szélvédőre fröccsenő vér és a motorháztetőre ragadt meleg agyvelő. Csakis a Carmageddon: Reincarnation-ről beszélhetünk, melyhez pont az E3 idejére érkezett az első mozgókép. A cím még alfa-státuszban leledzik, de már most rendkívül hangulatos darab.

A Stainless Games örülhet, elvégre a Kickstarteren összegyűlt a fejlesztéshez szükséges pénz, így következő fokozatba kapcsolhat a projekt. A Carmageddon: Reincarnation remélhetőleg hű marad az első részhez, ami nagy feladat, hiszen a rajongói elvárásoknak nehéz megfelelni. Még akkor is, ha az eredeti fejlesztők ütik össze. A grafikára nézve semmilyen extrával nem találkozunk - ami érthető: ez még csak egy korai verzió. A megjelenést 2013-ra jósolják a fejlesztők, egyelőre csak PC-n.

38.
38.
piskóta
#37: jól gondolod, nem is szándékoztam becsmérelni a játékot, csak a videót nézve eszembe jutott, hogy hányszor hallani a hírekben, hogy halálra gázoltak a zebrán embereket, nekem is volt egy haverom, akit elütöttek és sajnos nem élte túl 19 éves volt, úgyhogy én ezt a játékot biztos nem tudnám élvezni
37.
37.
szogyenyi
#34: Nem az a fő célja. Vérengzés nélkül is végigvihető simán, ha minden ellenőrzőkapun áthaladsz a megadott időn belül. Az emberek elütése csak egy választható opció. De hiába magyarázom, gondolom te sem játszottál az elődökkel. (Már csak a kérdésedből ítélve)
36.
36.
MMGM
#34: Az eredeti Carmageddonnak a lényege 3 dolog volt. 1. Az emberek elütése. (Elég gyorsan híres lett, mint minden idők legvéresebb játéka). 2. A fizika. Akkoriban erősen rávert a legtöbb játékra, a kocsik viselkedését nagyon jól belőtték. 3. A nehézség. Eléggé össze kellett kapnod magad, hogy mindenkit el tudj ütni, pláne ha még az összes kocsit is fel akartad oldani.
Ebből a videóból inkább csak az 1. pont derül ki.
35.
35.
Ótvar
#34: pont ez a jó benne, hogy semmi értelme az egésznek. Van egy autód, és csinálod a challangeket, hogy őlj meg minden embert a pályán, vagy zúzd agyon a többi versenyzőt bla bla. Egyébként multiban mekkorát üthet már ez :D
34.
34.
piskóta
valószínűleg most kihúzom nálatok a gyufát, de ennek a játéknak tényleg az a fő célja, hogy járókelőket üssünk el az utcán? mégis mi a fenét lehet ezen élvezni? ezt a játékot azok élvezik, akik szeretik tépkedni a rovarok szárnyait vagy nagyítóval hangyákat égetnek, tök értelmetlen az egész, semmi kifogásom a vér vagy az erőszak ellen, de ebben nem látok értelmet
33.
33.
rico88
#28: "a Project CARS is pre-alpha állapotban van"

Pre-alpha és pre-alpha között is van különbség. Nem mindegy, hogy egy hónapot dolgoztak-e rajta, vagy hatot (mondom ezt úgy, hogy nem tudom melyiken mennyit dolgoztak). Csak láttam már ugyanabból a játékból rondább, később pedig szebb pre-alfát is.
32.
32.
szogyenyi
#28: A Project CARS már megint más tészta. ott volt mire építeni. (a grafikus motorra célzok) Itt mindent a semmiből kell felépíteniük.
31.
31.
Sogi
#30: Játszottam a régi részekkel is, ez eddig a 2. rész szintjén van. Akkor inkább nyomom azt. (persze reméljük a legjobbakat, de ez eddig böngészős játéknak se sok)
30.
30.
vincze1211
Aki ezt "fosnak" és egyéb halmazállapotbeli változatainak tekinti, az nagy eséllyel soha nem játszott az elődökkel. Lehet, h ez egy kezdetleges verzió, de aki szereti, annak már így megfelelne, aki meg nem értékeli ezt a címet, annak lehetne ez Crysis grafikájú is, akkor is belekötnének valahol. Ráadásul ez adományokból összehozott játék, amit nagy részt a rajongók fizettek, és nekik is készül. Nem új célközönséget keresnek, mert ez sohasem volt olyan tömegcucc, mint a COD, de nem is akar az lenni. Én várom, legyen akármilyen csúnya vagy rossz a fizika, de az élmény az feledhetetlen, és ebből a videóból is látszik, hogy az élmény az nagyon jó lesz. Így azt mondom, jöjjön csak :)
28.
28.
Sogi
Na ne röhögtessenek már ezzel a fosrakással... Inkább takargassák, amíg nem néz ki valahogy, katasztrófa. Ja a pre-alpháról meg annyit, hogy a Project CARS is pre-alpha állapotban van, ajánlom a gameplay videókat róla
27.
27.
26.
26.
Alastor01
Oké hogy alpha-verzió de azért remélem, hogy finomítanak a fizikán, a hangokon és a motorhangon is!!
25.
25.
xxxgamer4ever
Nem ismerem a játék elődjeit, de kíváncsian tekintek rá!
24.
24.
DollSyndrome
#23: Látom neked se sikerült, szal : " Olvasd mar vegig amiket itt paran irtak aztan menjen a fika."
23.
23.
#14: Olvasd mar vegig amiket itt paran irtak aztan menjen a fika.
Nem letezik, hogy ennyire keptelenek az olvasott szoveget ertelmezni az emberek.
21.
21.
#16: Ha a cpu time nem a fikara hanem a latasra menne el latnad, hogy az objectek nagy szazalekan meg textura sincs.
Kenytelenek neki videot cs. mivel adomanyokbol kalapaljak a jatekot.
Remelem az auto azert torni fog...
20.
20.
Stranger
Én azt se bánnám, ha a grafika ilyen maradna. Direkt jó. :D
19.
19.
DollSyndrome
#18: Értelek. Tök jogos. Köszi, hogy leírtad a véleményed.
18.
18.
rico88
#14: Valamivel rá kell venni az embereket, hogy megvegyék, mással meg úgy tűnik egyenlőre nem tudták reklámozni. Ez egyébként is kickstarter, itt igen is nem árt mutogatni, hogy csinálnak is valamit, ez nem egy AAA cím, ahol megengedhetik maguknak, hogy ne mutassanak semmit a játékból amíg nem néz ki jól, főleg úgy, hogy nincsenek millióik marketingre. Amúgy sem hiszem, hogy a Crysis-on nevelkedett generáció az elsődleges célcsoportjuk, sokkal inkább a sorozat rajongói, akiket meg nem érdekel, hogy hogy néz ki a pre-alfa. Ennek a videónak csak egyetlen célja van: a figyelemfelkeltés és az, hogy megmutassák már van is valamijük.
17.
17.
Batman
Egy nagy visszatérő! Várós!
16.
16.
kharami
Carmáknak sose a graf volt az erőssége de azért kérem szépen 2012 ben mégha pre alfa is,........ ne vicceskedjünk gyerekek!
15.
15.
Split
#14: Abban egyetértek, hogy a félkésznek se mondható játékot nem célszerű promózni. Mondjuk ezt azért nem mondanám reklámanyagnak, inkább csak egy "nézzétek meg, ilyen is lesz majd" videó ez, csak most, csak E3 alkalmából.

Mindegy a lényeg, hogy sokan rosszul fogják fel a lényeget, én meg háklis vagyok arra, aki fittyet hány a többször is felbukkanó alpha szövegre.
14.
14.
DollSyndrome
#12: Lehet, hogy én vagyok a pénisz, de én nem így reklámoznám a játékom. Az egy dolog, hogy alpha meg minden, meg képzeljük oda milyen csudi klassz lesz, de akkor ne írják oda a végére, hogy "huuu bazz rendeld elő mindjárt most azonnal uhhh", miközben ilyen okádék formában mutogatják ezt a bigyót. Olyan mintha lefilmeztem volna a szarom, azt a végére odaírnám, hogy "vedd meg mert egyébként ez egy esküvői torta, csak a cukrászok még dolgoznak rajta"
13.
13.
X-Master
ÁÁ, Zero Signal, Fear Factory!!!!!!!!!!!!! Pont ma jelent meg az új lemezük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...