E3 2012: Bemutatták a Pikmin harmadik részét

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Ugyan Miyamoto és a Nintendo korábban is elárulta, hogy készül a Pikmin harmadik része, sőt azt is tudtuk, hogy az idei E3-on fogjuk látni belőle az első tartalmasabb (sőt az első tényleges) bemutatót, azért mégiscsak örvendetes hír, hogy a GameCube-on abbamaradt széria most visszatér.

A játékot maga Shigeru Miyamoto mutatta be, a Wii U-exkluzív Pikmin 3 viszonylag hosszú bemutatónak örvendhetett. A sorozat főhőse Olimar visszatér, a pikminek is serényebben követik az utasításait, mint valaha. A Pikmin 3-ban új fajnak örvedhetünk a Rock Pikmin személyében (kiválóan alkalmas a keményebb tereptárgyak szétzúzására), ráadásul a kis csipetcsapat most már arra is képes lesz, hogy az útjába kerülő alapanyagokat egymásra hordva hidat építsen.

A játékot több különböző módon irányíthatjuk, már a Wii Motion Plusszal és a Nunchukkal is működik a dolog, de természetesen a Wii U GamePade is rendelkezésünkre áll - itt egyébként az érintőkijelző szintén szolgálhatja a vezérlést, de akár a térképet is megjeleníthetjük rajta. A Pikmin 3-ban rögzíthetjük a játékunkat, hogy máskor visszanézve a felvételeket, tanuljunk a hibáinkból.

6.
6.
Kumite
#4: Shigeru Miyamoto
Jelenleg (és még jó ideig) nincs nagyobb név nála a videójáték iparban...
4.
4.
Szbarn
nem bejövős ,de ez a japán hapek meg a rozsaszin nemtommije xDDD
1.
1.
lukaka
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...