E3 2012: Tömény Forza Horizon játékmenet

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 6.
  • Videó
Link másolása
Az odáig rendben van, hogy a mérnöki pontosságú előzetesek remekül festenek - de a kérdéses videojáték minősége mégis mozgásban mutatkozik meg. Kíváncsi vagy az októberben megjelenő Forza Horizonra? Most a Turn 10 fejese vezet be téged a nyílt világú autós címbe.

Dan Greenawalt mutat rá a Forza Horizon sajátosságaira: a festői szépségű Colorado útjain öröm az autókázás. Főleg, ha mindezt pörgős zenére és egy álomverda volánjánál ejthetjük meg. Rendben lesz ez a Forza mellékág, mely október 23-án jelenik meg Xbox 360-ra.

10.
10.
danez11
8.
8.
Shifty hun
Nekem előrendelős a dolog, mivel a Forza 2 óta nem sok minden változott, de most végre kicsit mernek változtatni.
7.
7.
speeder97
#2: Játszottam sokat mindkettővel, a Forza 4-gyel most is játszom, és mérföldekkel jobb a forza, mind fizikájában, irányításában és a hangokban is. Sajnos nem ér a közelébe sem a TDU - TDU2 szerintem.
Mindenképpen ki kellene próbálnom a Forzát, nagyon jó. :)
5.
5.
kharami
Mérföldekkel jobb mint a szégen NFS sorozat plusz mérföldekkel jobb az irányítás is, és most nem érdekel, hogy az nfs inkább árkád (ez sem vérbeli szimulátor), árkád létére is borzasztóan szar az irányítása! Azt hiszem ha még tuningolni is lehet ebben mint a forza 4 ben és ilyen helyeken autózni, akkor számomra megvan az új király!
4.
4.
vincze1211
Ez eddig szép, de kicsit konkrétabb dolgokat is mondhatnának a játékról. Eddig TDU-snak tűnik, bár az irányítás jobban tetszik videó alapján. Túl sok civil autó nem kószál, szal velük nem lesz olyan nagy gáz első ránézésre. Amire viszont kíváncsi lennék az egy autólista, tuningolási lehetőségek és hogy kreáltak e neki valami sztorit. Mert a Forza eddigi részeiben sok sztori nem volt, csak versenyezni kellett, de az utcára azért össze kéne dobni valami sztorit. Mindenesetre eddig várósnak tűnik
3.
3.
Stranger
Én ha ilyen játékkal akarok játszani még mindig az NFS Hot Pursuit 2-t veszem elő... ezek az autós játékok mindig ugyan azok.
2.
2.
ATi0021
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs XBox 360-am. Egy újabb remek TDU szerű játék amiből kimaradok. :(
1.
1.
sleki666
Nem rossz, de semmi extra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...