E3 2012: Élőben mozog a ZombiU

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 6.
  • Videó
Link másolása
Végre olyan videót is sikerült szerezni a ZombiU-ból, ami nem előre rögzített promóanyag: a Ubisoft játszható formában is kiállította a Wii U zombis nyitócímét az E3-on, a GameTrailersnek ennyi sem kellett, azonnal rárepült a kipróbálható verzióra - kamerával együtt persze.

A ZombiU az egyik legígéretesebb Wii U-exkluzív, s bár az előzetes anyagok tényleg jópofák voltak, nyilván az élőben rögzített gameplay több mindent megmutat. A következő kétrészes videóban az egyik fejlesztő kommentárjával nyerhetünk rövid időre betekintést a játékba, érdemes megfigyelni, hogyan kell kihasználni a tablet képességeit: amikor feltűnik a képernyőn a "Nézz a kontrollerre!" felirat, rendszerint akkor kell magunkhoz emelni a kütyüt, hogy célozzunk, keressünk, matassunk. Ötletes!

7.
7.
Yanez
#5: Csak kicsit vagy lemaradva.Ott van pl. a Vitán az Uncharted Golden Abyss,na az tényleg elképesztő!
6.
6.
latyaa
#5: Ezt be néztem most olvastam róla. Nincs semmi szó kézi konzolról :) bocsi előbb beszélek mint gondolkodnék :)
5.
5.
latyaa
Nem tudom lehet én vagyok le maradva de szerintem elképesztő hogy egy kis kézi konzolon ilyen grafikát tudnak csiholni. Ez a WII U egyre jobban tetszik.
4.
4.
Nebuloid
#1: Érdekes lesz a walkthrough videók készítése az biztos. Viszont van fantázia a dologban, csak használják is ki rendesen a fejlesztők.
1.
1.
koffein
Ezt még demózni se lehet rendesen mert mindig "Look at the WiiU Controller" feliratot látjuk kb 5 másodpercenként.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...