E3 2012: Teleportálva sunyulunk a Dishonoredben

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Az E3 előtt kiadott gameplay előzetes után következzen némi fejlesztői kommentárral megtámogatott felvétel, a GameTrailers jóvoltából öt percen át csodálhatjuk az Arkane és a Bethesda szerelemgyerekét. Bár a Dishonored minden játékelemét láttuk már korábban, még így is nagyon tetszik nekünk.

A Dishonored legújabb felvételén a képességek egy részéből és a lopakodásból kapunk némi ízelítőt: teleportálva könnyű helyet változtatni, sarokról-sarokra haladunk, majd a közeli csatornában úszkáló hal bőrébe bújva jutunk be a megcélzott épületbe. Utunk során semmiről nem maradunk le, még a zárt ajtók kulcslyukain is beleshetünk. A Dishonored október 12-én érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

8.
8.
drat576
#7: a bemutató kedvéért volt ilyen sok skilled, a játék elején biztos nem lesz ennyi, plusz ha jól láttam, nem is nagyon szívta le a "manát", ami szintén a demonstráció miatt volt, 1ébként meg biztos lesznek nehézségi szintek, így mindenki megtalálhatja a neki való kihívást, hogy a játékhoz is szóljak, nekem nagyon tetszik amit eddig láttam belőle, úgyhogy hajrá!
7.
7.
xxxgamer4ever
Nem akarok trollkodni, de hol van itt a kihívás? Ez túl egyszerű: ha valakinek a háta mögé kell mennem akkor oda teleportolok és már ott is vagyok. Ha meg kell tudnom egy infót akkor bemászok valakinek a fejébe,.... Vagy a teleportot nem lehet mindig használni? Meg aztán van valami extra képességünk amivel detektáljuk az embereket a falakon keresztül és még azt is hogy épp melyik irányba figyelnek. Még lopakodnod sem kell ha mindent tudsz és mindenen átteleportálsz... Mi lesz itt a nehéz, ami miatt érdekes lesz játszani? Már bocs tényleg nem akarok trollkodni, de most nem értem: mi lesz ebben jó?
4.
4.
Mortis
Ne csinálják már, hogy valaki aki teleportál s halakba bújik, nem tud kinyitni egy zárt szekrényt...:D
3.
3.
giga321
Nyugtával dicsérd a napot , de eddig jó.
2.
2.
felegyi
Arkane... ötletesnél ötletesebb játékokat kapunk tőlük, Dark M. -t imádtam, nos ez is kb azon a szinten van!
1.
1.
vuliem
Ez egész ötletes cucc, hogy állatokat "meg lehet szállni". Teccetős, azt hittem a Thief szériát fogja idézni, de valahogy teljesen más hangulata van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...