Jövő hónapban visszatér a Fortnite

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 28.
  • Hír
Link másolása
Ha hozzánk hasonlóan nagyon kíváncsi vagy az Epic Games legújabb fejlesztésére, és egyúttal csalódtál, amiért a srácok nem igazán akarnak róla beszélni, valószínűleg örülsz a hírnek, hogy a júliusi Comic-Conon újra hallatni fog magáról a játék! Infókra és látnivalókra egyaránt számítunk.

A Fortnite-ról eddig mindössze egy renderelt trailer látott napvilágot, az is a decemberi Video Game Awardson, ideje lenne hát mutatni belőle valamit! Nos, ha minden igaz, júliusban elégedetten dőlhetünk majd hátra, az Epic Games ugyanis a július 12-én kezdődő, San Diego-i Comic-Conon készül újra bemutatni a játékot: a szépséges Jessica Chobot vezetésével az Epic három munkatársa, Cliff Bleszinski dizájner, Tanya Jessen producer és Pete Ellis grafikus fog beszélni a játékról, és remélhetőleg némi friss látnivaló is csöppen majd a várva-várt anyagból.

A Fortnite vadiúj cím lesz az Epic Gamestől, nincs köze a cég egyik korábbi fejlesztéséhez sem. Nagyon keveset tudunk róla, még a platformlista sem tisztázott, az első trailer alapján viszont kitalálható a lényeg: kooperatív móka vár ránk, ahol nappal Minecraft-szerűen erődöt kell építenünk, éjjelente pedig lőni kell mindenre, ami mozog, hogy megérjük a másnapot. Nem utolsó sorban mindezt pazar stílusban tálalja az Epic, amit leginkább a Team Fortresshez tudnánk hasonlítani.

3.
3.
kopic
#2: Biztos hogy nem az lesz.
2.
2.
MoRT2195
Remélem, hogy nem Xbox 360 exkluzív lesz.
1.
1.
kopic
Már kíváncsian várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...