Itthon is tarolt a Battlefield 3 Premium

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 2.
  • Toplista
Link másolása
A magyar vásárlók körében is nagy népszerűségre tett szert a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása, ráadásul többen úgy fizettek elő a DLC-ket és exkluzív játékbeli tartalmakat kínáló rendszerre, hogy boltban vásárolták meg az ehhez szükséges kódot. Az élen azért a Diablo harmadik része áll.

Ahogy arról beszámoltunk, a Battlefield 3 Premiumra két hét alatt mintegy 800 ezer felhasználó iratkozott fel, ebből pedig jócskán kivették a részüket a magyarok is: a szolgáltatás második a hazai játékeladási toplistán, így közvetlenül a Diablo III mögé sorolhatott be. A dobogó harmadik fokára ezúttal is a Battlefield 3 állt, a negyedik és az ötödik hely pedig a focié: az UEFA Euro 2012 és a FIFA 12 fértek be a dobogósok után.

A tízes toplista második felét a World of Warcraft előfizetői kártya nyitja, a hetedik a The Sims 3, míg a nyolcas rajtszámot a Call of Duty: Modern Warfare 3 ölthette magára. A toplista végére megint két Sims fért be: a kilencedik és tizedik helyet így a The Sims 3: Pets és a The Sims 3: Katy Perry - Édes apróságok kiegészítők foglalják el. A teljes listát itt böngészhetitek!

  1. Diablo III
  2. Battlefield 3 Premium
  3. Battlefield 3
  4. UEFA Euro 2012
  5. FIFA 12
  6. World of Warcraft előfizetői kártya
  7. The Sims 3
  8. Call of Duty: Modern Warfare 3
  9. The Sims 3: Pets
  10. The Sims 3: Katy Perry - Édes apróságok
16.
16.
tényleg nagyon jók az új pályák, szépek és hangulatosak is.
15.
15.
penyasz
A prémiummal majd csak az 5 dlc-t tudom leszedni nem??? Alapjátékot külön meg kellene venni right???
14.
14.
gameair
En nagyon elegedett vagyok a Premium nyujtotta szolgaltatasokkal a close Quarters is egy erdekes kitero volt es kesobb is biztos beugrok egy kis Gunmasterre de az Armored Kill t varom nagyon :)
13.
13.
shifteeh
A Close Quarters-ről nem akar a kedves GK team írni egy gyors szösszenetet? Olyan jó lenne olvasni egy kis flamewart, a Mass Effect 3 EC-s már kezd elcsendesedni :( Na de viccet félretéve, tényleg érdekelne :)
12.
12.
Dark_Temptation
sajnos egyszerre nem tudok rá ennyit kiadni, pedig kurvára megvenném. nagyon megéri! :)
11.
11.
SCR3AMN00B
#10: Szerintem egyre többen ismerik el hogy állat a premium. Persze egy csomóan vannak akik vagy azért nem veszik meg:
1, nincs rá pénzük
2, fel vannak háborodva miatta amikor tényleg nem újdonság a DLC-k kiadása..
10.
10.
Gt17
Azért elképesztő milyen kevesen játszanak idehaza..bf 3 premium 2.,azt is csak az vette, akinek megvan az alapjáték és azok közül se mindenki...
9.
9.
KeXxX
Én is megvettem a prémiumot. kurva jó pályákat csináltak :D 10 fegyverből már 3-at kioldottam. de kb. 1 hete nem játszottam.
6.
6.
ribizly
#4: Vagy nem játszol/játszottál vele vagy csak egyszerűen be akarsz szólni mindenkinek, aki megvásárolt egy kiegészítőt. Ugyanis ez ebben a formában egy "hosszútávú" kiegészítő és nem klasszikus értelemben vett DLC csak nem lemezen kapjuk. De semmi gond, ha Te nem vetted volna meg. Azért mert én az ABC-ben nem veszek sóskát még nem hülyézek le minden olyan váráslót aki vett. Főleg nem kiállva a bolt közepére...
5.
5.
fojesz
#4: Sőt néhányan még egy mondatot sem tudnak normálisan leírni!
4.
4.
goblinfing
Hát mért nem csodálkozok ez az ország tele van hülyékkel..
3.
3.
Onegesius
#2: igazából szerintem csak akkor érdemes beszerezni, ha amúgy is kellene az összes dlc neked
2.
2.
Cuppak
Szerintem én is beszerzem, gondolkoztam hogy GW2-t veszem meg mert úgy gondoltam hogy most jön, de akkor beszerzem prémiumot aztán pedig gw2-t.. :D amúgy furcsa lista
1.
1.
SCR3AMN00B
Az a 6# WOW elszomorított.. De a béef az jó:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...