The Sims 3: Pets 3DS, PC, PS3, X360

A The Sims harmadik része is megkapta a maga házi kedvences kiegészítőjét.
1357893000

Nem lesz több magyar játékeladási toplista

A hazai játékeladások toplistájának szerkesztői bejelentették, hogy 2013-tól már nem szolgálnak heti összesítésekkel a magyarországi játékértékesítésekről. A 2012-es évösszegző listával búcsúztak.
1348499257

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Akad némi változás a legfrissebb játékeladási toplistán, de azért nem hökkentünk meg a végeredményen. A pálmát még mindig az új Sims-kiegészítő viszi, szépen rajtolt a Battlefield 3-féle Premium Edition, miközben az újonc NHL 13 éppen kiszorult a legjobb tíz közül, és a tizenharmadik lett.
1344258601

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megtört a Diablo III egyeduralma, legalábbis minimálisan: a múlt héten már beelőzte őt a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása, így a Blizzard remeke visszaszorult a második helyre. A dobogó harmadik fokát megint a DICE sajátotta ki, a bronzérmes a Battlefield 3.
1341818185

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megint a Diablo harmadik része vezeti a hazai játékeladási toplistát, úgy tűnik, megtörhetetlen a Blizzard sikerszériája, hiába kapott új kiegészítőt a Battlefield 3, és hiába tombolt az EB-láz az országban. A második továbbra is az új Battlefield prémiumszolgáltatása.
1341209424

Itthon is tarolt a Battlefield 3 Premium

A magyar vásárlók körében is nagy népszerűségre tett szert a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása, ráadásul többen úgy fizettek elő a DLC-ket és exkluzív játékbeli tartalmakat kínáló rendszerre, hogy boltban vásárolták meg az ehhez szükséges kódot. Az élen azért a Diablo harmadik része áll.
1335790800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Az élen nyitott itthon az Xbox 360-as The Witcher 2: Assassins of Kings, s bár a játék PC-s változata eddig is a húsosfazék környékén maradt, a konzolos bővített kiadás megjelenése után azonnal az élre repült a cím. A dobogó második fokán a Kinect Star Wars áll, őt a Battlefield 3 követi.
1334563200

Élen nyitott itthon a Kinect Star Wars

Jól sikerült a Kinect Star Wars rajtja Magyarországon is, a játék kapásból az élen nyitott a legfrissebb játékeladási toplistán. Hiába: a Microsoft által előretolt anyag minden infantilis ötlet ellenére az egyik, ha nem a leginkább várt program a mozgásérzékelős kamerához.
1334142000

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb hazai játékeladási toplista. Március utolsó hetén nem történtek nagy meglepetések, viszont a Mass Effect harmadik része elveszítette a vezető helyet, hogy átadja azt a rendületlenül törtető, új Sims 3-kiegészítőnek. A bronzérmes ezúttal a FIFA 12 lett.
1333366200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nagy változások most sem történtek a hazai játékeladási toplistán, de legalább újoncunk van, mégpedig a Total War: Shogun 2 új kiegészítőjének képében. A legkedveltebb játékok rangsorát egyébként még mindig a Mass Effect harmadik része vezeti, immár éppen harmadik hete.
1330948800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb, magyar játékeladási toplista, aminek különlegessége is van ezúttal, hiszen új platformmal bővült a felhozatal: a PlayStation Vita megjelenésével az új kézikonzol címei is bekerültek a legjobbak közé, sőt az Uncharted majdnem az élbolyban is végzett.