Zenés játék lehet az Epic Mickey 3

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Warren Spector eldumcsizgatott egy kicsit az IGN magazinnal, s az interjúból rájöhetünk, hogy a designernek konkrét tervei vannak a jövőre nézve. Az Epic Mickey 2 még meg sem jelent, de ő már a folytatáson gondolkodik, ami "teljes értékű zenés játék" lehet. Megérte ma felkelni.

Warren Spector három szakaszból álló tervet dolgoz ki az új játéka kapcsán. A narratíva lefektetése után reménykedhetnek a szerencsében, hogy a következő kivetülés is megállja a helyét a már ismert világban. Mi lesz az új dolog az első játékban, amire ráharap mindenki? Mi lesz az innováció a második részben? Milyen új finomság várható a harmadik epizódban? Egy designer nem hasraütés-szerűen áll neki a munkához, hanem konkrét tervei vannak a jövőre nézve.

Az Epic Mickey 2 kétjátékos kooperatív móddal lesz felvértezve, amit Spector már 2005-ben kidolgozott. Ha az Epic Mickey 3 zöld utat kap, sokkal merészebb újdonsággal érkezik majd.

"Volt néhány igazán őrül ötletünk arra nézve, hogy a cím miként használható zenés játékként, de ez még nagyon Disney-szerűnek tűnt nekem."

Már a második rész esetében is megfigyelhető a zenei betétek sokszínűsége, de a harmadik rész már teljes értékű interaktív zenés játékként vonulhat a történelembe. Hogy ez pontosan mi takar, nem tudni. Nem a Guitar Hero Disney-t kapjuk meg - erre mérget vehetünk, de tutira tartalmazni fog ritmusjátékokra emlékeztető szegmenseket. Az Epic Mickey 2 novemberben jelenik meg PC-re, Macre, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii-re.

2.
2.
Jinbobo
Hát akkor nem lesz Nfs, Mickey-t veszek novemberben:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...