Bezárt a Max Payne 3 fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Még egy olyan nívós stúdiónak is okosan kell gazdálkodnia a munkaerejével, mint a Rockstar. A Take Two Interactive bejelentette, hogy a Bully-ért és a Max Payne 3-ért felelős Rockstar Vancouver bezárta a kapuit. Az ott dolgozó 35 főt a cég másik kanadai brigádjába, a torontói stúdióba olvasztották.

A Rockstar Vancouver a tegnap nappal megszűnt létezni - az anyastúdió úgy döntött, hogy elég egyetlen csapat is a kanadai régióban, így a Max Payne 3 fejlesztői már a Torontói kirendeltség sorait erősítik.

A két csapat ezentúl Rockstar Toronto néven fut és a megnövekedett létszám következtében a stúdió egy nagyobb irodaházba helyezte át székhelyét. A lépésnek politikai jelentősége van: a Rockstar szorosan együttműködik Ontario állam kormányával, nyilvánosságra nem hozott pénzügyi feltételekkel.

A fúziónak vélhetőleg nem lesz kihatása a Rockstar folyamatban lévő fejlesztéseire - mi, játékosok ebből semmit nem fogunk észlelni. Nem maradt munka nélkül senki, nem lőttek le egyetlen projektet sem - így kell csinálni a stúdióbezárást.

11.
11.
hl89x9
szóval nem bezárt/megszünt hanem összevonták egy másik céggel/studióval
és persze "Nem maradt munka nélkül senki, nem lőttek le egyetlen projektet sem."
vagyis csak egy helyre költözött a két cég és ennyi
10.
10.
shooter1234
#3: Ez igaz, csak ugye függetlenként is bírtak alkotni, nehogy hátránnyá váljon az egyesülés.
9.
9.
zadori75
Rockstar Expands Max Payne 3 Studio
Rockstar Toronto combines with Vancouver, moves to new facility.

http://uk.ign.com/articles/2012/07/09/rockstar-expands-max-payne-3-studio

:)
8.
8.
rics92
7.
7.
Hardy
Jaj megint kezdődik az mint Battlefront 3 tesztvideónál, csak itt most RIP + sajnálom hozzászólások lesznek. OLVASSÁTOK EL AZ EGÉSZ CIKKET 2 STÚDIÓBÓL LETT 1 SEMMI NEM SZŰNT MEG...
4.
4.
Dragonborn
#3: Nem azért de nem hiszem hogy a GTA V portolása lesz az elsödleges feladatuk
hanem az MP3 DLC-k na és persze a Max 4
3.
3.
ATi0021
Kicsit félrevezető a cím, lényegileg 2 stúdióból lett 1 nagy. Ezzel lényegileg semmit se veszítettünk, szóval nem értem a sajnálkozást. Bizonyára a Toronto készíti majd a GTA V PC verzióját, sőt egy Bully 2-n se lepődnék meg. És bizony a GTA IV portja után rájuk is fért a létszámnövelés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...