Bully: Scholarship Edition

Bullworth Akadémiai kalandok immáron X360, Wii-n és PC-n is! A PS2-n már hódított Canis Canem Edit című akciójáték felújított változata szebb grafikával és modernebb megoldásokkal.
Típus: Akció

Rockstar-játékok, amik készen állnak a next-genre

A nyakunkon van a következő generációs konzolok premierje, ezért a Rockstar is időszerűnek érezte, hogy listába szedje azon játékait, amik készen állnak az Xbox Series X/S-re és a PlayStation 5-re.

A Rockstar megpróbálkozott a Bully 2 fejlesztésével

Sok-sok pletyka és találgatás után egy megbízhatónak tűnő forrás megerősítette, hogy a Rockstar annak idején tényleg belekezdett a Bully 2 fejlesztésébe, a projektből azonban nem lett semmi.

Újabb pletyka a Bully folytatásáról

Egy frissen meghirdetett szereplőválogatás alapján ismét arra lehet következtetni, hogy a Rockstar már dolgozik a saját mércéjével nézve visszafogott sikert elért Bully folytatásán.

Rockstar-játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb izgalmas csomagot rakott össze nekünk a Humble Bundle csapata, ezúttal a Rockstar játékai kapták a főszerepet. Több Grand Theft Auto-epizód is szerepel a pakkban, ahogy a Max Payne-trilógia is jó áron lehet a miénk.

E3 2017: Bully 2-bejelentéssel készül a Rockstar?

A Game Informer talán az egyik legnagyobb E3-as bejelentést spoilerezte el a minap. A honlapon feltűnt a Bully 2: Kevin's Back Jack adatlapja, és bár a magazin szerint csak hiba történt, a Rockstar ettől függetlenül is készülhet valamire.

Tízéves a Bully, jön a mobilos változat

Idén ünnepelte tizedik születésnapját a Bully, amit a Rockstar azzal ünnepel, hogy androidos készülékekre, illetve iPadre és iPhone-ra is elérhetővé teszi a játék mobilos verzióját.

PS4-en is elérhető a Bully és a Manhunt

A Rockstar Games mindenféle előzetes bejelentés nélkül két PS2-es klasszikust tett elérhetővé a PS4-es PlayStation Store-ban. A Bully és a Manhunt már 1080p-ben fut, és trófeatámogatással is rendelkezik.

Akciósak a Rockstar-játékok a Humble Store-ban

A GTA V PC-s megjelenése apropóján egy sor másik Rockstar-játékot akciózott le a Humble Store csapata - 75-80 százalékos kedvezménnyel vásárolhatjuk most meg a rocksztárok címeit.

Jön a Bully folytatása?

A Rockstar levédette Európában a Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit címet, azonban egyelőre nem tudjuk, hogy mire fel. Többen folytatást vizionálnak - és hát miért ne?

Újabb PS2-es Rockstar-játékok jönnek PSN-re

Az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivataltól tudjuk, hogy újabb hat, a PS2-es korszakban megjelent Rockstar-játék költözik PlayStation Networkre. Lesz itt Bully és Mindnight Club 2 is.