Esti patch trió

  • Írta: Daks
  • 2005. szeptember 13.
  • Letöltés
Link másolása
Három igen hasznosnak igérkező javítócsomag is befutott a mai este. A tapaszok a Worms 4-et, a Starcraft-ot és a WoW-ot foltozzák.
Három igen hasznosnak igérkező javítócsomag is befutott a mai este. A tapaszok a Worms 4-et, a Starcraft-ot és a WoW-ot foltozzák.

Worms 4: Mayhem
A Team 17 kukacháborújához ma megérkezett az első patch, mely 1.01-es verziószámra emeli a játékot és letölthető a Codemasters support oldaláról. A csomag rengeteg bugot megöl (pl.: soha véget nem érő csákjázás) és több új ficsőrt is hozzáad a stuff többjátékos módjához.

Starcraft / Starcraft Brood War
Újabb apró bugölő a Starcraft-hoz és annak kiegészítőlemezéhez. A fájl immáron az 1.13e verzióra hallgat, és a 3DGamers honlapjáról máris bárki magájévá teheti.

World of Warcraft
Igen izmos, 53,7 megás addon is netre került ma a Blizzard sláger MMO-jához, a World of Warcraft-hoz. Ha esetleg az auto updater lassú lenne, keressétek fel a 3DGamers, az ActionTrip vagy a FileFront oldalakat és töltsétek onnan. Have fun! ;)
2.
2.
fojesz
Huh... nekem mondták rengetegen, hogy két napig nem lehetett normálisan belogolni a wowba a peccs előkészítése miatt. :)
1.
1.
G4nd4lF
néh csodálom hogy nem Sarah Kannigen (vagy hogy kell írni) került ki index képnek ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...