Worms 4: Mayhem

Típus: Stratégia, Worms

Tele van kukacokkal az új Humble Bundle

Kívül szép az új Humble Bundle-csomag, de belül férges - azonban ennek csak örülhetünk, hiszen így most a PC-s játékosok nagyon kedvezményes áron férhetnek hozzá egy rakás Worms-játékhoz.

70 milliónál jár a Worms-sorozat

Hétfőn lesz húszéves a Worms-sorozat, amihez egy szép eladási, illetve letöltési számot is össze tudott hozni a kiadó-fejlesztőcsapat: eddig több mint 70 millió alkalommal vettünk vagy töltöttünk le Worms-játékot.

Két új Worms-játékot jelentett be a Team 17

Kicsit csalunk, elvégre az egyik a Worms 4 "definitív handheld-verziója", a másik viszont egy teljesen új iteráció, ami PC-n, Xbox One-on és PS4-en lát napvilágot. A kukacos sorozat rajongói nem panaszkodhatnak.

GDC 2013: PlayStation Vitára költözik a Worms

A Game Developers Conference vezérplatformja eddig a PlayStation 4 és a PlayStation Vita, csak úgy záporoznak a bejelentések a két konzolra - tegyük hozzá rögtön, hogy a Sonynak szüksége is van rájuk.

Végre iPhone-ra is elérhető a Worms

Sok régi nagy klasszikus jelent már meg iPhone-ra, ám a Worms-t mindig is hiányoltuk a felhozatalból. Nos, így váljon valóra minden kívánságunk!

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

Elemzők szerint csődbe mehet a THQ is

Elemzők szerint a THQ-nak 50 százaléka esélye van a túlélésre, máskülönben ő lehet a Midway után a következő nagynevű a cég, amely csődbe megy.

Esti patch trió

Három igen hasznosnak igérkező javítócsomag is befutott a mai este. A tapaszok a Worms 4-et, a Starcraft-ot és a WoW-ot foltozzák.

Worms 4 demó

A Team 17 jóvoltából mától elérhető a Worms 4: Mayhem kipróbálható demója. A kemény 216 megás packot máris rángathatjátok!

Friss képek a galériában

A mai késő este folyamán 109 vadi új screenshottal bővült galériánk. A felhozatalból: Darkwatch, Fable, Law & Order, Soul Calibur III, Sparta, Worms 4, stb.