Elérhető a The Walking Dead Social Game

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Robert Kirkman zseniális posztapokaliptikus zombimeséje Facebookra költözött. A sorozat jogaival felvértezett, felülnézetes közösségi játék némi akcióval, szerepjátékos beütéssel borzolja a rajongók idegeit, persze a jó értelemben véve. A széria előzményeit ismerhetjük meg.

Nem kevés csúszás után végre elérhető a The Walking Dead Social Game. A nyílt bétafázisban leledző játékban akkor kezdjük a történetet, mielőtt Rick felébred a kómából. A RockYou és az Eyes Wide Games közös fejlesztésében megalkothatjuk, és fejleszthetjük saját karakterünket, majd a túlélők táborát segítve kell túlélnünk a zombiapokalipszist Atlanta környékén. Ellátmányokért harcolunk, élőholtakat ölünk és barátainkkal vállvetve indulunk el a boldogulás útján.

Abban a táborban kezdünk, ahol Lori és Shane. A játék fejezetekre oszlik és a sorozat előzményeit élhetjük át. Legalábbis kezdetben, mert a készítők minden hónapban új fejezetet adnak ki. Később több sorozatbéli karakterrel is kapcsolatba léphetünk. A cím rendelkezik az AMC csatorna jogaival, de a YouTube-on futó webizódok szereplőivel is találkozhatunk - többek között a biciklis lánnyal.

A The Walking Dead Social Game ötvözi a stratégiai elemeket az akcióval, facebookos ismerőseink zombiformában is visszaköszönnek. Egyedül a látványba köthetünk bele: rajzfilmes, kicsit bohém megvalósítást kapott.

Hamarosan jelentkezünk a Gamekapocs tesztjével.

16.
16.
markoci555
mindenkinek ajánlom hogy aki effélével akarja nyomatni akkor inkább próbálja ki a the last stand: dead zone-t nagyon jó kis játék, és nem facebookos sz*r energiás hülyeséges:)
15.
15.
markoci555
8-as nekem szólt?
nem tudom tisztában vagy vele mi az hogy béna na mindegy
az nem az én hibám hogy akad egy játék, amúgy sem lehet valami jó pár perces próba után ezt állapítottam meg, vannak sokkal jobb internetes játékok, természetesen nem facebook-osak (mint pl. a nemrég említett last stand union city ha már zombicskáknál tartunk) ne erre b*sszátok el a játékidőt
9.
9.
Ouya1
#8: Az ördög vigye el!
8.
8.
MoRT2195
#2: Hát akkor te vagy a béna, én eddig egyszer nem ütöttem mellé, és nem is akad... Amúgy nem rossz játék, csak mint minden facebookos játéknál itt is van az a hülye energia szint, ami 5 perc játék után nullán van, aztán vagy várok pár órát amire fel megy maxra, vagy veszek pénzért. Ezért utálom a facebookos játékokat, mert csak a pénz kisajtolás megy.
7.
7.
Ouya1
Jesszusom, ez mekkora gagyi szar. 2012-ben aki ilyennel játszik, az sem százas.
6.
6.
MrZombieEater
Nekem nem akad, és eddig mindig fejbe találtam a zombikat. Hangulatos.
5.
5.
b.mate
a normális(értem alatta nem fb-os) játék szenzációs lett sztem. mind a 2 részt kijátszottam eddig és nekem nagyon bejött. Főleg a sztori és a morális kérdések a párbeszédekben. Valaki meghal és mi döntjük el h kicsoda, ez pedig kihat a további játékra.
4.
4.
Maccs187
Ki is van írva hogy open beta! :)
3.
3.
wolfwarrior
Nekem egy még játszhatatlan demó verziónak tűnik.Ráadásul tiszta olyan mint a project zomboid ami azért jobb szerintem.
2.
2.
markoci555
nemtom milyen lehet, úgy akad az egész ahogy van, ott himbálózik az a célkereszt és folyton félreütök, játszhatatlan
1.
1.
markoci555
nem várom meg a tesztet kipróbálom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...