GC 2012: Mozog a Star Trek: The Game is

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
A jövő év elején érkezik a legújabb Star Trek játék, ami kooperatív móddal, pörgős akcióval és hangulattal, valamint eredeti szinkronhangokkal várja a következő mozira váró rajongókat. A Gamescom alkalmából új előzetes ütötte a markunkat, ez egy percen keresztül mutatja be, mire számíthatunk a címtől.

A Digital Extremes kooperatív TPS-e 2013 első negyedében jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, s mint nemrég kiderült, Kirk és Spock a Gorn fajjal rúgja majd össze a port a történet szerint. A játékot ráadásul az új filmek színészei szinkronizálják, így Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Simon Pegg, John Cho és Anton Yelchin is közreműködnek majd a munkálatok során.

8.
8.
Optimus Prime
Gorn? Doesn't ring any bell. De lehet én láttam rég Treket. Nekem Mass Effes ÉS Dark Void feelingem van a játékmenet alapján. A trailer végi zuhanás az előző filmből van, már aki látta. Bár Isaac előtt az S8-ben volt menő eme malőr.
Kíváncsi vagyok az Elite Force II után tudnak-e még jó Trek játékot csinálni.
7.
7.
markoci555
hát ez jó, megláttam a kislányt mondom ezt láttam már valahol, aztán esett le hogy ez a videó előtti reklámvideó
ja így első ránézésre tiszta mass effect egy két eltérő dologgal
5.
5.
A vége pedig amikor lefelé zuhan az Dead Space 2 :) De jól néz ki, érdekel ez a játék!
3.
3.
Matt8888
Nekem is valamiért a Mass Effect jut eszembe róla ,de ha azt nézzük akkor a heurisztikája közel áll Star Trek-hez ,szóval végülis nem vétek az asszociációja.
2.
2.
DON GONDOCS
EZ nagyon jól néz ki, hiányzik már a jókis Elite Force 1-2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...