Prey 2 - a Bethesda fekete báránya

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Csili-vili weboldalt kapott a Bethesda, ám aggodalomra ad okot az tény, hogy a szájton nem találjuk a Prey 2-t. Hová tűnt a Human Head által készített folytatás? Hónapok óta síri csend honol körülötte, de a kiadó azt nyilatkozta, hogy nincs ok az aggodalomra. Persze az ördög nem alszik.

A Bethesda új weboldalán egyaránt képviseli magát a Dishonored, a Doom 3: BFG Edition és a The Elder Scrolls Online, a Prey második részére viszont egyetlen bejegyzés sem utal. A cég képviselője az IGN magazinnak utalt egy korábbi bejelentésére, amely szerint idén már nem lát napvilágot a Human Head gyermeke, s új információval sem tudnak szolgálni, ezért nem lenne helyénvaló, ha már most az oldalon foglalná a helyet.

A hangsúly tehát a közelgő címeken van, a 2013-ban érkező játékok kapcsán egyelőre nagy a csend. De akkor a The Elder Scrolls MMO miért szerepel az oldalon? Az utóbbi időben több forrásból szárnyra kapott híresztelések szerint a Prey 2-t törölték, miközben szerződésekkel kapcsolatos problémák állnak fenn a fejlesztők és a kiadó között. De ne legyünk ennyire borúlátóak!

A Human Head a Prey 2 mellett a Rune folytatását is hegeszti, a pletykák szerint az előbbi cím munkálatai szünetelnek. A Bethesda szerint a fejlesztés folyamatban van, a hivatalos álláspont szerint a Prey második része 2013-ban érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

12.
12.
Vopesz
#10: Azért nem egy trailer jött abból. Volt az vagy 3 is, a gameplay demonstrációkról nem is beszélve. Remélem nincs gond, nagyon várom ezt a címet. http://www.youtube.com/results?search_query=prey+2+gameplay&oq=prey+2&gs_l=youtube.3.0.0l10.1154.3702.0.4822.10.8.2.0.0.0.160.583.7j1.8.0...0.0...1ac.4wcstLwGgm0
11.
11.
giga321
K*rvára remélem hogy semmi probléma nekem az 1 nagy kedvenc és a cgi trailer óta várom a játékot mint a messiás
10.
10.
zsoze
nem hiszem ,hogy egyhamar megjelenik még jövőre sem semmit sem láttunk belőle csak 1Trailert ami nem sok semmi
9.
9.
Optimus Prime
Ugyan, szép is lett volna az 1 után 6-7 évvel meg is jelenik csak úgy egy csapásra.
7.
7.
markoci555
az első rész nagyon jó játéknak tűnt, régen még barátom mutatta megtetszettek benne a dolgok, de a rune folyatása jobban hatott rám, remélem azt nem hagyják abba
6.
6.
mrxten
a második rész a gameplay videója alapján már meg sem közelíti az első részt sem játékmenetben sem stílusban
én ettől tartok egy picit
5.
5.
Isaac42
Az első rész nekem nagyon bejött, így nem örülök ennek a hírnek :(
2.
2.
Pharaoh
Anno az első rész nem volt rossz! Remélem nem törölték!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...