Ismét rendező nélkül az Uncharted-mozifilm

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Rosszul áll a közelgő Uncharted-mozifilm szénája a legújabb híresztelések szerint: állítólag már a második rendező hagyja ott a projektet. Valami gond lenne az előkészületekkel? Pedig a fél karunkat odaadnánk egy izgalmas és a videojátékhoz hű kalandfilmért! De ez is kevés.

A Csúcshatás című film rendezője tavaly csatlakozott az Uncharted-filmhez, ám a Variety értesülései szerint Neil Burger lemondott a dirigálás jogáról és szerződést bontott. A Sony Pictures most új rendezőt keres a projekthez. Sőt, a forgatókönyv sem az eredeti tervek alapján készült: a scriptet Marianne és Cormac Wibberley írta át nemrégiben, akik korábban a Nemzet aranya mozikért feleltek.

Ez a második nagy horderejű rendezőváltás: David O. Russell már 2011 elején felállt a direktori székből, mivel a Sony nem volt elragadtatva O. Russell vízióitól. Tegyük hozzá jogosan: ő Mark Walhberget képzelte el főszereplőnek, aki egy maffiózó család sarja lett volna - tehát köszönőviszonyban sem volt az igazi Nathan Drake-kel.

Burger 2011 közepén csatlakozott a stábhoz, s azonnal elnyerte a rajongók kegyeit, mivel Nathan Filliont akarta Drake szerepére, s szorosan együttműködött volna a videojáték fejlesztőivel. Na, ennek mondhatunk most búcsút.

Reméljük, még nincs elveszve semmi!

23.
23.
frenkyboyhun
De jó lenne ha már elkészülne végre de erre még sajnos várhatunk :(
22.
22.
Dragonborn
Én azt mondom ha annyira kell egy film akkor a Naughty Dog csináljon egy animét és kész (mint a resident evilnél) meglehetne simán csinálni a játék grafikájával
21.
21.
Killerbee
#18: "Ugyebár a játék sötét és komor, egy csöndes főszereplővel. A film világos és harsány, egy szószátyár főszereplővel"
Ami igaz is ha a warrior withinhez hasonlítanánk, mert 1., 3. rész se nem sötét se nem komor(max 1-2 rész), meg a prince is pofázik eleget.
20.
20.
Deadpool
Az én véleményem az, hogy nincs szükség filmre. Mivel ha rossz lesz, hiába felejtsük el, amikor elővesszük a játékot, akkor a film is az eszünkbe jut, és rossz szájíz lesz utána. Ahogy a DragonBall esetében is volt, az anime jó volt, de a film... eh. Vannak amiből nem érdemes filmet csinálni, és ha mégis akarnak, akkor szerintem a legjobb az, ha animált változatban teszik meg. Így legalább Nat hangja is megmarad :D
19.
19.
Yanez
#17: Azt irod nem kell ebből mozi,jó ez igy ahogy van.Ebből azt szűröm le,hogy szerinted egy Uncharted mozi a játék rovására menne?Még ha szar is lesz a film,elfelejtjük és ennyi!A játék meg úgy is marad a kedvencünk.Ahogy már ezelőtt irtam,egy próbát megér.Hisz még akár pozitivan is elsülhet a dolog.
18.
18.
Giggsy
#17: Igazából nem mondanám, hogy a PoP pocsék a játékhoz képest. Tök más a kettő, így összehasonlítani sem lehet őket. Ha a PoP filmet, mint egy kalandmozit veszünk, akkor eszméletlen jó lett. Látványos, szórakoztató, tényleg abszolút el van találva. Ha azt nézzük, hogy mennyiben hasonlít a játékra... nos, akkor azt kell mondjuk, hogy semennyire. Maradt a cím, meg az, hogy a főszereplő egy herceg. És maradt az idő homokja, mint motívum, de arról még azt sem tartom kizártnak, hogy valós arab mondavilágbeli dolog és nem a PoP játék készítői találták fel (lehet, hogy tévedek, de amennyire ismerem az arab mondavilágot, akár még lehet is benne ilyesmi) Ugyebár a játék sötét és komor, egy csöndes főszereplővel. A film világos és harsány, egy szószátyár főszereplővel. Annyira elüt egymástól a kettő, hogy a filmet nem is lehet adaptációként nézni.
17.
17.
Dark_Temptation
#14: egyet értek! pl ott a prince of persia film. nem lett rossz, de a játékhoz képest pocsék. sokkal többet vártam tőle. Fillion meg nagyon nem szimpatikus. nem kell ebből mozi! jó ez így ahogy van. ott az indiana jones! majdnem ugyan az és egy örök kedvenc! kár, hogy már harrison ford felett is eljárt az idő :/
16.
16.
daenath
Egyszer Indiana Jones-t is le kell valtani, csak eleg nehez :))))))
15.
15.
Giggsy
Azért Filion még marad, mint elsőszámú lehetőség, ugye?
14.
14.
keiji maeda
#6: már bocsi de az unchartedet a ugy reklámozták hogy egy kalandfilm játszható formában .... szóval ezt ők is igy gondolják hogy filmszerű volt maga a kalandjáték, de egyébként engem akor érdekel csak a film ha a játékkészítők csinálják meg saját maguk, de mivel ilyen nem lesz ezért ugyis valami idióta filmrendező saját ötleteivel kipótolva valami hülyeséget talál ki , mint ahogy az eddigi játékadaptációs filmek voltak
12.
12.
SIDeus
#5: Szerintem nagyon jó lenne a film és egyáltalán nem felesleges.
11.
11.
SIDeus
#10: Úgy van nem kell a világnak még egy Uwe Boll szenvedés :D. Amikor az Unchartednak hihetetlen a sztorija és aki vászonra viszi annak tutira siker lesz!
10.
10.
Daventos
Uwe Bolltól ments meg minket istenem! :D
9.
9.
markoci555
remélem nem úgy csinálják hogy 10 rendezőből összeállítják részletenként
8.
8.
giga321
Nem lesz ebből semmi n úgy érzem de Nathan Fillion még azért maradhatna teljesen illik rá a szerep

http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/c0.0.403.403/p403x403/387029_10151062097572708_1024631657_n.jpg

Szerintem teljesen jó
7.
7.
metercsiken
Tényleg jó lenne, ha végül azért össze tudnák hozni a filmet!
De ha netán mégsem, hát akkor csináljanak vigasztalásképp egy újabb részt a játékhoz! : )
( azon kívül persze, amit amúgy is csinálnak remélem : ) )
6.
6.
Yanez
#5: Nem értek egyet.A játék az játék,a film meg film.Minek hasonlitgatni a kettőt?Mindkettő lehet jó.Valamiből filmet csinálni egy prőbát mindig megér.
5.
5.
altF4
Szerintem felesleges belőle filmet csinálni. Így hogy játék formájában élhetjük meg a főhős kalandjait szerintem sokkal jobb, és valószínű hogy nem tudnának olyan ütős filmet csinálni belőle mint amilyen ütős lett a játék. Meg hát azért néha elég filmszerű a játék is...
4.
4.
KeXxX
én azt hittem hogy a 3. rész is film :D
3.
3.
benjo6
azért remélem, hogy a premiert még meg fogom érni:D
1.
1.
Yanez
Basszus,basszus,basszus!Nagyon remélem,hogy lesz belőle valami,mert kéne,na!Basszus!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...