Saját játékot kapnak az Angry Birds malacai

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha Te is azok közé tartozol, akik sajnálták az Angry Birds malacait, kezdhetsz izgulni, ugyanis a derék sertések hamarosan visszavágnak! A Rovio spinoff játékot csinál közkedvelt sorozatához, ebben a főszerepet a dühös madarak által folyamatosan terrorizált, tojáslopó disznók kapják.

A Rovio bejelentette, hogy készül a Bad Piggies, ami az Angry Birds-sorozat spinoff epizódja lesz: ebben a főszerepet a közismert zöld malacok kapják. A tojáslopó disznók megosztják az Angry Birds közönségét: sokan véresen komolyan veszik az ellenük szóló háborút, mások állítólag folyton arról kérdezik a fejlesztőket, hogy mikor már vághatnak vissza az elnyomott sertések?

Nos, hamarosan: a Bad Piggies szeptember 27-én jelenik meg iOS-re, Androidra és Macintoshra, később pedig lesz belőle PC-s és Windows Phone-os változat is. Hogy mi a program lényege, az még nem derült ki, de a Rovio már elárulta, hogy az Angry Birds védjegyének számító csúzlit elfelejthetjük, és teljesen átalakult játékmenetre számíthatunk!

A holnapi nap Freddie Mercuryé

1946. szeptember 5-én született Freddie Mercury, a Queen egykori frontembere, a 45 évesen elhunyt énekesről a Freddie for a Day nevű jótékonysági rendezvényen emlékeznek meg évről-évre. Idén a Rovio is támogatja az eseményt, a finnek szokásukhoz híven humorral tisztelegnek a mester előtt:

8.
8.
markoci555
#2: te most azt mondod hogy a malacok rosszak? érdekes... malacok csak enni szeretnének, lehet hogy tisztában sem vannak a lopás fogalmával, viszont a madarak bosszúállóak, ez már egy rossz dolog,és megölik a disznókat, ki is a rossz? nagyon sok filmben, mesében, játékban rossz oldalról nézik az ellenséget, csak azért mert a főhős a kedvenc ezért akik ellene fordul már rögtön rossz fiú, főellenség gonosz stb.
10 filmből 5-nél minimum így van, de én mindig átlátom a helyzetet és külső szemlélő vagyok, nem bújok bele valaki szerepébe és maradok benne
6.
6.
markoci555
bocs de a malacoknak eddig is volt saját játékuk, az angry birds, az egész a malacokról szólt
5.
5.
Scoo
Az azért tetszik, hogy fejlesztik a szériát. A Space is egészen újfajta játékmenet hozott.
4.
4.
giga321
http://www.thementes.com.br/blog/wp-content/gallery/freddie-mercury/freddie-mercury-meme.jpg

A mesternek. Boldog szülinapot ^^
2.
2.
DevilGamer
#1: A disznók lopják mégis ők a jó fiúk? Ez mi? Ismerős a téma.
1.
1.
DevilGamer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...