TGS 2012: Zombis Ninja Gaident csinál Inafune

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy azt megígérte, Keiji Inafune a Tokyo Game Show falai között leleplezte új fejlesztését, amit korábban Yaiba címen ismertünk. Mint utóbb kiderült, a Dead Rising atyja nem egyszerű zombis játékot hegeszt, hanem a Ninja Gaiden-szériát fogja feldúsítani az élőhalottak statisztálásával.

Hivatalosan is lelepleződött Keiji Inafune új fejlesztése, a Yaiba. A játékról ugyan nem sokat tudunk, de a végleges cím mindent elárul, a Ninja Gaiden Z ugyanis a jól ismert nindzsás sorozat zombis változata lesz. Az első teaser bővített kiadása már megérkezett, remélhetőleg rövidesen többet is megtudunk a Team Ninja és a Spark Unlimited közreműködésével készülő játékról!

10.
10.
keiji maeda
#9: áh de egy véleményen vagyunk :D számomra is az a legrosszabb a játékban amikor gépek , fegyveresek ellen városba kell játszani , amugy tetszett volna a ninja gaiden :)
9.
9.
rossitibi
#8: Csak ps-em van,de úgy tudom az nyugisabb játék.A NG-t imádom,csak ezeket a hülye városi részeket nem csípem benne!Tankok,helikopterek...De mikor kiérünk onnan akkor már fasza! :)
8.
8.
DON GONDOCS
#7: Ott a Tenchu széria, szerintem ott kezdődik a ninjás játék, Az NG egy kíváló harcrendszerel megoldott ninja elemeket tartalmazó akció játék. Reméljük azért jó lesz ez a rész is. Csak ne az legyen mint a yakuza szériával
7.
7.
rossitibi
Mért nem lehet végre egy rendes Ninjás játékot csinálni,a régi japán korban? Úgy vártam a 3.részét..jól elcseszték,most meg megint itt van a kibaszott helikopter meg ez a kurva város...De ettől függetlenül kíváncsi vagyok :)
6.
6.
KeXxX
és akkor ez is olyan förtelmesen szar lesz, mint a yakuza dead souls?
5.
5.
Kocsis92
amennyire imádtam a zombikat az elején, annyira tele van a tököm velük mostanra
4.
4.
MrBrooks
Nagyon darkos. Még jól is elsülhet!
3.
3.
DON GONDOCS
A Pók-ólra fognak jutni, de mégsem mert a játék jónak néz ki.
2.
2.
Ector
#1: Lol, kettő 1. hozzászólás xD
Am lehet jobb ha nem kockáztatják a nevet ja...
1.
1.
DON GONDOCS
Könyörgöm. ne alázzák meg még jobban a Ninja gaiden-címet Maradjon meg Yaibanak a játék
1.
1.
Ector
Zsír, szeressük a NG-t, zombikat imádok huntolni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...