Ház az erdő mélyén-DLC a Left 4 Dead 2-höz?

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 24.
  • Letöltés
Link másolása
A Valve zseniális kooperatív zombihentjének támogatása a jövőben sem szűnt volna meg - a legújabb híresztelések alapján a The Cabin in the Woods rendezője, Drew Goddard egy olyan DLC-t tervezett a játékhoz, mely a nagysikerű horrorfilmje alapján készült. Az ötlet nem valósult meg.

Az idei év nagy durranása horrorfronton a Ház az erdő mélyén (The Cabin in the Woods) című mozifilm. Drew Goddard, a film rendezője nemrégiben a Redditen elhintette, hogy korábban tervben volt egy DLC a Left 4 Dead 2-höz, mely a mozifilmet vette volna alapul.

Amúgy a kiegészítő "csodálatos" lett volna. A tervek alapján a The Cabin in the Woods világában harcoltunk a filmből ismerős szörnyetegek ellen, nyitott terepen és az ismerős földalatti létesítményben. Sajnos az MGM pénzügyi nehézségei miatt az ötlet már nem valósulhatott meg. Goddard kifejtette, hogy utálja a filmekből készült videojátékokat, de a Vadászlak az erdőben jól illeszkedett volna a Left 4 Deadbe. "Fáj, hogy nem valósult meg" - fejezte ki sajnálatát a rendező.

Ha még nem láttad a The Cabin in the Woodst, pótold, mert a műfaj egyik forradalmi darabjával van dolgunk. S igen, el tudtuk volna képzelni a L4D2-ben.

16.
16.
markoci555
nagyon nagy film, azt hittem ez is ilyen sz@r tanulók hétvégére elmennek és semmi félelmetes, tele hülye szexjelenettel azt mind meghal és egy túléli vagy efféle, ez nem az a sz@r stílus, marha nagy film
15.
15.
Macifasz
#9: Ne zavarjon, hogy ez direkt lett ilyen komolytalan. ;-)
14.
14.
Kocsis92
#4: igazából szerintem nagyon nehéz az évtizedben akár egy olyan horrot mondani, ami megközelítené a "jó" színvonalat ezen a filmen kívül, így nem túlzás a reklámszöveg :D a film amúgy zseniális, szívesen elkalandoztam volna a sok lény között.D
13.
13.
NemTudomMiLegyen
#8: Jó basszus, de nem gondolnám, hogy ez annyira hangsúlyos lenne mint egy Motel filmben vagy egy Fűrészben, sőt ha valaki látta a Hobo with a Shotgun című filmet az tudja milyen is amikor másról se szól csak a darálásról.
12.
12.
markoci555
nem láttam még, lehet majd időt kerítek rá
11.
11.
kulabácsie
#8: És ha sok a vér akkor tucathorror ???
Ne fárasszatok már mert agyfaszt kapok tőletek :O
10.
10.
MrZombieEater
#1: Te mit olvastál? :D

Jó volt a film, egyedi volt, nem pedig egy újabb tucat szar.
9.
9.
LAZLOW20
Marhára beharangoztak a filmet,nagyon vártam én is de el kell mondanom hogy számomra az évtized csalódása.Ekkora komolytalan,értelmetlen fas---ágot mint ez még nem láttam(már amennyit néztem belöle)én 1 pontot nem adnék rá.
8.
8.
McDuff
#6: mert tán ebbe nem daráltak?több vér volt benne mint a vágóhídon!XD
6.
6.
NemTudomMiLegyen
Én egyedül néztem egyik este, nagyon hangulatos kis film, a mai időkben ez igenis menőségi horror a sok értelmetlen darálós film mellett. A játékért kár :(
5.
5.
wolfwarrior
Majd egy moddoló megcsinálja a pályát stb.
4.
4.
McDuff
jajjj mi bnőmmel nagyon megjártuk ezze la filmmel.
történt egyszer hogy horrort nézni támadt kedvünk,keresgéltünk is a neten,akkor bukkantunk rá erre a borzalomra,ilyen címszavakkal,hogy "az évtized legjobb horrorja" meg stb.
nah már most mit sem tudva letöltöttük azt gondolván,hogy nah végre egy jó kis horrort látunk majd,erre tessék,jött ez a vígjáték mi meg csak lestünk,hogy mi ez a fortyogó sz.r tenger:D
mondjuk én jót elröhögtem rajta,haverokkal jó lett volna szakadni,csak azt felejtették el hozzá tenni az összes kritikánál,hogy ez nem az a fajta "bnővel nézős jujj de félek összebújós" horror:D
3.
3.
pjoco
áhh nem is baj hogy nem készül el! a film tényleg pocsék!
2.
2.
Typhus
"a műfaj egyik forradalmi darabjával" Már bocsánat de mi volt benne forradalmi? Az a film kritikán aluli. Még ha paródiának szánták volna is botrányosan gyenge lenne.
1.
1.
DevilGamer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...