A legfrissebb hazai játékeladási toplista

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 24.
  • Toplista
Link másolása
Akad némi változás a legfrissebb játékeladási toplistán, de azért nem hökkentünk meg a végeredményen. A pálmát még mindig az új Sims-kiegészítő viszi, szépen rajtolt a Battlefield 3-féle Premium Edition, miközben az újonc NHL 13 éppen kiszorult a legjobb tíz közül, és a tizenharmadik lett.

Még mindig a The Sims 3 legújabb kiegészítője, a Természetfeletti erők vezeti a hazai toplistát, a nyomában pedig az alapjáték futott be, ami legutóbb még csak a hetedik helyet tudta megcsípni. A bronzérmesünk ezúttal a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása lett, míg a Premiumot és az alapjátékot összemosó Premium Edition a negyedik.

Őket a World of Warcraft előfizetői kártya követi, a Diablo III a hatodik, a Battlefield 3 pedig a hetedik helyre kapaszkodott fel a tizedikről. A FIFA 12 a múltkori dobogós pozícióját egy nyolcadikra cserélte, a The Sims 3: Pets a kilencedik, míg a Mass Effect 3 zárja a legjobb tíz listáját. Az NHL 13 a tizenharmadik helyen debütált. A teljes listát itt böngészhetitek!

  1. The Sims 3: Természetfeletti erők
  2. The Sims 3
  3. Battlefield 3: Premium
  4. Battlefield 3: Premium Edition
  5. World of Warcraft előfizetői kártya
  6. Diablo III
  7. Battlefield 3
  8. FIFA 12
  9. The Sims 3: Pets
  10. Mass Effect 3
24.
24.
Jinbobo
Sims3 első helyen? Valami nincs rendben a világgal, az tuti!
23.
23.
alexcargooo
ezek közül csak 2 nem EA,és majdnem az összes 3. rész XD
21.
21.
shifteeh
#16: jobb. az első rész borzasztóan unalmas. ezzel el lehet lenni. bár egyedül még nem próbáltam. úgy lehet, ez is unalmas lenne, nem tudom.
18.
18.
ptmilan
#17: Hát akkor maradok inkább az Assassin's Creed 3-nál, lehet jobban megéri. :-) Köszi az értékelést. :-)
17.
17.
Cuppak
#16 Hangulatos, de viszont nagyon unalmasan indul be és claptrap karaktere szerintem nagyon béna lett :/ de amúgy összességében jó játék ;), bár még 1 dolgot utálok.. a loot rendszert a multiban, valamelyik görény felvesz mindent!
16.
16.
ptmilan
Tényleg, had kérdezzem már meg itt, hogy a Borderlands 2 milyen lett? Csak mert annyira várták meg minden, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket vagy olyan lett mint az első (amivel sajna nem volt alkalmam játszani)?...Vagy rosszabb.
15.
15.
markoci555
hát azt mondom inkább sims-ben csinálj gyereket, a világban túl vagyunk népesedve, de akkor is durva hogy 3 sims van a listán abból 2 az első 2 :(
14.
14.
KDany
#1: http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23676409.jpg
11.
11.
Cuppak
#10 Hát, haverjaim megakarták venni, de amilyen rossz visszajelzéseket kapott mw3 jóhogy nem veszik meg, vagy pedig mindenki megvette már, bo/mw2-n szerintem sokkal többen tolják.
9.
9.
Cuppak
#7 Ah, értem :), de sok ember lecsapott rá! Nagyon sok új magyar játékost látni minden héten.
7.
7.
Game Fan
#6: Öm tudtommal ebben csak a dobozos verziók vannak benne amint Mo-n vesz az ember. Nincsen benne semmilyen online rendszeres vásárlás. De bocsi ha tévedek!

#1.: Oké. Nagy Britannia alatt Angliát, Skóciát, Welst esetleg Észak Írországot érted? Egyébként ha hót unalom a Borderlands 2 akkor miért vette át a vezetést az első héten? Hm... Kis tojás.
6.
6.
Cuppak
#2 10$ volt BF3, szóval megérdemelte szerintem.. az nagyon olcsó ár volt :D
#3 Borderlands 2 az megérdemelte!
5.
5.
lBlAzErl
JBoy a Bf3 és a Sims 3 mért nem érdeli meg a toplista elejét?Lehet h neked nem tetszik de a többség dönt;)
4.
4.
Thane
A GK troll visszatért...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...