Az élen nyitott itthon az F1 2012

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 1.
  • Toplista
Link másolása
Alig jelent meg a Codemasters F1-es játéka, máris átvette a vezetést a hazai játékeladási toplistán, ezzel olyan címeket utasított a háta mögé, mint a Guild Wars 2 vagy a Diablo harmadik része. Úgy fest, sokakat érdekelt az F1 2012, az meg már más kérdés, hogy most miként vélekednek róla.

Rögtön a toplista első helyét vette át a legújabb Forma 1-es játék, így a Guild Wars 2 és a Diablo III mögötte csak ezüst-, illetve bronzérmes lehetett. A The Sims 3 Supernatural alcímet viselő kiegészítője a negyedik helyre csúszott vissza, őt a múltkori harmadik, a Battlefield 3: Premium követi.

A hatodik helyezés szintén a Battlefield 3-é lett, ide került az alapjáték, utána pedig a prémiumszolgáltatást és az eredeti címet egybecsomagoló Premium Edition következik. A Mass Effect 3 a nyolcadik, a World of Warcraft előfizetői kártya a kilencedik, míg a StarCraft II: Wings of Liberty kapaszkodott fel a tizedikre helyre a harmincharmadikról. A teljes listát itt olvashatjátok el!

  1. F1 2012
  2. Guild Wars 2
  3. Diablo III
  4. The Sims 3: Supernatural
  5. Battlefield 3: Premium
  6. Battlefield 3
  7. Battlefield 3: Premium Edition
  8. Mass Effect 3
  9. World of Warcraft előfizetői kártya
  10. StarCraft II: Wings of Liberty
25.
25.
Alonso 98
jah és karrier módban van ez
24.
24.
Alonso 98
Valaki meg tudná nekem mondani hogy amikor bahreinben megyek és vége a vesenynek akkor elmentem és mondjuk rendesen kilépek a játékból és kikapcsolom a gépet és egy óra mulva vissza lépek a játékba akkor azt írja,hogy bahrein p3 ez mért van?
23.
23.
predator01
Helló!Segítsen valaki!Hogyan kell vébét menni,mert én tudom hogy hogyan kell!Mindent átnéztem de rendes vb-t nem találtam!
22.
22.
Cooper911
Na és a wow gamecard hol marad? :D
Gondolom a Diablo-t meg a GW2-t már megvette aki akarta mivel az F1 meg most jelent meg ezért mindenki most vette meg. Kiváncsi lennék az össz eladásokra is nem csak a havira.
21.
21.
tupaccc
Nem egy Rfactor szint, de azért az F1 szerelmeseinek ez is megfelel. Rengeteg szórakoztató dologra leltem multiban, tegnap például fáradtam gumikon sikerült elég sikeresen feltartóztatnom egy játékost. Majd az eltérő boksztaktikánknak köszönhetően utólag ezek a plusz másodpercek jól jöttek, és előtte végeztem :-D Persze volt balul sikerült verseny is, mikor nem jól variáltam a benzin használatát, és a meccs végére kifogyott :-)
20.
20.
simp75
Sziasztok! Én ps3-on játszom valódi lemezzel, karrier módban szinte minden versenyen szaggat, ti tapasztaltatok ilyet?
Köszi.
19.
19.
gombocfej
kellene egy kis segitseg,a karrier modba nem tudok elindulni.a negyedik tesztproban,az egyenes kozepen egyszeruen elrobban a bal elso kerekem,ekkora bug lenne benne,akarmit csinalok nem tudok atmenni,igy nem tudok bemenni a karrier modba,a fasz ki van...
18.
18.
ATi0021
#6: Nem csak az F1 rajongókat célozták meg vele ennyi az oka. És a 7-es kommentelőnek is csak annyit mi köze van ennek a korhoz? Vagy mindenkinek születéskor kormánnyal kéne születnie? A szimulátorosoknak eddig is ott volt rFactortól kezdve számos lehetőség. Mert egy olyannak aki életében nem látott ilyet és még egy fékerővel, szárnyállással se tud mit kezdeni annak magyarázz meg egy több oldalnyi beállítást. Szórakozni és átérezni az F1-et bőven jó. Akkor lenne szar, ha NFS módjára alapból nem kellene fékezni, lepattannánk mindenről és ki tud több autót összetörni versenyek lennének a neonos kocsikkal. Aki nem szimes az biztos nem fizetne olyanért amibe még egy kört se tud megtenni csak csúszkál össze vissza vagy a szimesek köröket vernek rá.
17.
17.
Rayzax
#14: bocs a kötöszködésért de a Cata 3,3 milliójában benne vannak az online megrendelők, ebben a 700k-ban pedig nem, egy másfél 2 milliót nyugodtan mellécsaphatsz :)
16.
16.
PCgamer
#7 azért vannak kivételek 14 éves vagyok és torrenttel szedtem le (de hardcore gamer)
13.
13.
xI DaWe Ix
10.
10.
hakydakillah
Messze nem tökéletes, de nekem egyre jobban tetszik :-D Tegnap 5órát vertem a multiba, ez a része tetszik a legjobban. Champions mód is nekem nagyon tetszett, csak sajna nagyon rövid. Viszont ezer olyan apróság történt velem az elmúlt 3napban, amely az előző részekben még szinte soha – pl. defekt, elfüstölt a motor, kifogyasztottam a benzint :-D Legjobb az lesz, amikor haverral végre belevágunk a co-op championship-be :-D
Persze van mit kritizálni a játékon, de szerencsére folyamatosan javítják. Azért azt nem mondanám, hogy egy gyerekeknek készült szar. Aki ilyeneket állít, az jöjjön fel ellenem multizni, összes segítség off, és majd meglátjuk, hogy hány másodpercet verek rá. :-)

1. Viszont ha még több infót akarsz, ott GK a teszt :-D
8.
8.
KocZkaZ
a Panda nincs rajta, mert a lista egy hettel korabbi, mielott meg megjelent volna az uj WOW kieg. Legalabbis a datumozas a full lista tetejen ezt mutatja.
7.
7.
Edy92
Mert a 14 eves korosztalyt celozzak meg ok megveszik a hardcore gamerek warezolnak :D
6.
6.
shorty123
ebből is látszik, hogy a közeljövőben nem lesz F1 szim a piacon, hiszen az eladási lisákat így (is) vezeti. Teljesen felesleges jót csinálni ha a sz@r-ra van igény
4.
4.
Edy92
Es azt miert nem irjak hany darab fogyott?
2.
2.
Nekem tetszik a játék. Sokaknak nem tetszik mert azt mondják nem túl realisztikus, de szerintem éppen eléggé az, oda kell figyelni közben, de be lehet úgy állítani, hogy inkább árkád jellegű legyen, és akkor tényleg csak a vezetés a lényeg :)
1.
1.
xI DaWe Ix
Valaki leírná akinek megvan az f1 2012 hogy milyen játék mert nem tudom hogy megvegyem e.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...