A jövő héten rendezik meg az őszi MondoCont

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Az esős idő közeledtével végre a hazai gamer és anime közösség is összemelegedhet egy kétnapos rendezvény keretében. A japán kultúra gyöngyszemei mellett a verekedős játékok szerelmeseit is várják, lesz StarCraft II-bajnokság, és megnézhetitek az új Resident Evil-animációs filmet is.

Nem tudsz magadnak épkézláb programot találni október 13-ra és október 14-re? Ha szereted az animéket és a videojátékokat, s a tetejébe még meg is méretnéd magadat különféle bajnokságokon, akkor látogass ki az őszi MondoConra! Át is adnánk a szót a rendezvény szervezőinek:

"Idén ősszel is megrendezésre kerül a MondoCon. A kétnapos rendezvény a hazai gamer, animés, fantasy- és sci-fi-rajongók legnagyobb rendezvénye, amely ismét a Hungexpón kerül megrendezésre.

A gamer programok a Fogadó pavilonban lesznek, szombaton Gamer Show-val, vasárnap pedig a meghívásos MCLI StarCraft 2-bajnoksággal, mindkét nap számtalan versennyel és kipróbálható játékkal.

Az elmaradhatatlan verekedős (Tekken Tag Tournament 2, Naruto Storm Generations) és ritmusjáték (Dance Central 2 és Just Dance) versenyek mellett League of Legendsben, valamint a retro játékok kedvelői pedig Mario Kart 64-ben mérhetik össze tudásukat. Emellett különféle új játékokat lehet majd kipróbálni, mint például az új Resident Evilt, amiből egyébként az új animációs film is levetítésre kerül a rendezvényen.

A gamer programokon kívül az animés programok garmadája (táncpad, cosplay, karaoke, stb.), a kipróbálható terepasztalos Warhammer, illetve a  kártyajátékok is kiváló időtöltést ígérnek, vasárnap pedig egy modern és klasszikus zenét ötvöző japán előadó, Keisho Ohno tart koncertet.

  • Helyszín: Budapest, Hungexpo
  • Dátum: 2012. október 13-14. (szombat-vasárnap)
  • Nyitva tartás: 10:00-tól 21:00-ig

A napi jegy ára 2500 Ft, amelyből 1000 Ft levásárolható az arra kijelölt pultoknál. A kétnapos, kedvezményes jegy ára a boltokban és előrendelve 3800 Ft, amiből naponta 1000-1000 Ft levásárolható. 6 éves kor alatt a rendezvény ingyen látogatható, nagykorú felügyelete mellett.

További információk: www.mondocon.hu"

7.
7.
turleysqt
Én igyekszem mindig kimenni, igaz néha hallucinogén állapotban, animéket már annyira nem szeretem, de borzasztó szórakoztató az egész!
6.
6.
NinjaNorb
Lenne cash megnéznék már 1 ilyet én is majd tavasszal:D
5.
5.
SLi
Én biztos ott leszek, már be is szereztem a lila parókát amit viselni fogok.
4.
4.
giga321
Szombati jegy már megvan , megyek ki röhögni + haverom csinált amv-t és el fogadták szóval kíváncsi vagyok hanyadik helyezett lessz. Azt az 1000 ft sose vásárolom le mert nincs olyan cucc ami érdekelne.
2.
2.
5T3V3N
#1: Nos, A "hangulatra" rá kell készülni. Közepes anime fanként, megmondom őszintén, az első Con-omon. elmentem röhögni egy sort, mikor szembesültem a dolgokkal...;D De aztán feloldódtak a dolgok és az egész nagy buli volt..:)D Jah és felejtsük el a Elrettentő példának felhozott 40 éves 120 kilós Sailor moon jelmezbe öltözött Cosplay bácssit.A Cosplay felhozatal, pláne a női cp-s felhozatal brutális szokott lenni..:D Gyerekes? Nos.. itt épp a mindenkiben ott lakó infantilizmus kiélése a cél..:D
1.
1.
azureknight0715
áá waze egyszer ki kéne látogatnom. Bár nem tom mennyire gyerekes, mert mikor láttam egy-két képet akkoris ilyen kutyámmajmok meg Inuyushak voltak. Meg nincs is olyan ismerősöm aki anime fan és szívesen elmennék vele...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...