Itthon is élen nyitott a FIFA 13

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 8.
  • Toplista
Link másolása
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a FIFA 13 világszerte jól szerepelt, több mint négymillió példányt adtak el belőle az első napokban; úgy tűnik, Magyarországon is remekül indított a focis játék. Az új rész a legkeresettebb játék volt a megjelenésekor, még az új World of Warcraft-kiegészítőt is megelőzte.

Remekül rajtolt a FIFA 13, az EA Sports legújabb focis játéka azonnal a hazai játékeladási toplista élén nyitott. Mögé szintén egy újonc került: a World of Warcraft: Mists of Pandariának egy második helyre futotta. A dobogó harmadik fokára csúszott le a múltkori aranyérmesünk, az F1 2012, őt a World of Warcraft előfizetői kártyája és a Diablo III követi.

A Guild Wars 2 hatodik helyre csúszott vissza, és visszaesett a The Sims 3: Természetfeletti erők is; az új Sims-kiegészítő már csak a hetedik. A Battlefield 3 nyolcadik helyet csípte meg, utána a Verdák 2 adaptációja, majd végül a StarCraft II: Wings of Liberty következik. Micsoda Blizzard-dominancia! A teljes lista itt olvasható el.

  1. FIFA 13
  2. World of Warcraft: Mists of Pandaria
  3. F1 2012
  4. World of Warcraft-előfizetői kártya
  5. Diablo III
  6. Guild Wars 2
  7. The Sims 3: Természetfeletti erők
  8. Battlefield 3
  9. Verdák 2
  10. StarCraft II: Wings of Liberty
23.
23.
armin10328
rég kurta fel enynire az agyam egy játék... elismerem biztos konzolon tök jó.. de az egy orto nagy faszság h gépen soha nem volt ,faszt nem volt jo de az h controller nélkül nem lehet ebbe a szarba cselezni az egy szánalom... az h a 04 jobb az maximum azért lehet mert azzal volt sikerélméy is itt meg ez a menü is tényleg szánalmas meg az h fél oráig kerestem hol lehet átállitani az irányitást... nagyon elkattant az agyam egy ilyen szarért meg nem fogok contollert venni mivel a legtöbb játlék sokkal jobb billentyüzet egérrel... mellesleg imádta a fifát régebben csak azzal játszottam 09ig utána kis szünet és most kézhez kapom ezt...
22.
22.
ukuli
A FIFA egy nagy VICC!...Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyira sz@r...!
A gép folyamatosan csal...! Tudja , hogy mit csinálok, merre megyek, stb...!
20.
20.
Henry82
#19: Normális ember PC-n is kontrollerrel játsza a Fifát, ajánlom szeretettel az Xbox kontroller windows-os változatát, onnantól ugyan az mint konzolon.

Abban egyetértekünk, hogy a Fifa nem fejlődik kellő ütemben az évek során, ahhoz képest mennyi pénzt elkérnek érte, de azt állítani, hogy a 2004-es jobb, kicsit nekem is durva. A játék javul minden évben, de csak egy kicsit, amikor elkezdtem a 12-őt, először nekem is nagy csalódás volt, egy időre vissza is tértem a 11-hez, de szerettem volna naprakészebb játékkal játszani, úgyhogy adtam neki mégegy esélyt és végül megszerettem.

Amít írtál, tényleg abszurdnak hangzik "Játsszak addig egy játékkal, amíg meg nem tetszik?" -én inkább azt tanácsolom, adj neki még egy esélyt, állj hozzá pozitívan, hátha megváltozik a véleményed és jó szórakozásban lesz részed!
19.
19.
randall13
#18: Igen de ezt igazán írhatták volna valahol, mert 9 pontos értékelések és az egekbe magasztaló hozzászólások után azt hiszem joggal számíthattam a forradalomra. A Fifa12-ben debütált új animációs és fizikai motortól is többet vártam ennyi hype és reklám után. Leesett az állam amikor megláttam, hogyan néz ki a gyakorlatban, hozzáteszem nem jó értelemben. Grafikában sem látok nagy előrelépést a 9(!) évvel korábbi részhez képest, a játékosok arca még mindig olyan mint egy bénán sikerült festmény. A total war-ban érdekes, meg tudták csinálni több ezer karakter egy idejű mozgását, itt miért nem? PC-n használhatatlan az egész játék, egy beállítások menüpontot nem találtam meg, az egeres irányítás meg feltette az i-re a pontot. Szóval remélem érhető a felháborodásom az előzetes helyzetemet is figyelembe véve.
18.
18.
deny055
#17: nem értem miért sír a szád...ez a játék a FANOKNAK készült!!!!!
17.
17.
randall13
#16: Igen gondolhattam volna, hogy ahelyett hogy belásd hülyeséggel érvelsz, inkább lenéző stílusban úgymond "kiszállsz". Bár ezt már a #12-es hsz-nél előre lehetett látni :(
16.
16.
Casiraghi84
részemről befejeztem,úgylátom nincs agyad hozzá...
15.
15.
randall13
#14: Akkor mihez hasonlítsam omg? :D Egy olyan játékhoz amivel nem hogy nem játszottam, de még nem is láttam? XDDD Ekkora böszmeséget is rég hallottam :D Meg nem is értem, hogy miért ne hasonlíthatnám a 04-hez, ezt igazán megmagyarázhatnád nekem. Mert ha az idei Need4Speed-hez hasonlítanám és neked ezzel problémáid lennének, azt még meg is érteném, de ezt... pff
14.
14.
Casiraghi84
Nem azt írtam,csak nehogy már a 04-hez hasonlítsd , jóhogy nem a 2000-es F1-hez hasonlítod, meg ha nemlátod a különbséget a kettő közt,akkor ott veled vannak gondok.
13.
13.
randall13
#12: Játsszak addig egy játékkal, amíg meg nem tetszik? Hallod tudlak irigyelni...
12.
12.
Casiraghi84
#11: Nemtudom mit fújjogsz,de messze ez a legjobb Fifa amit valaha csináltak,mellesleg nem kevés újítással egy éven belül.A játék meg egyáltalán nem torzult, max. te torzultál a 04-nél,amikor ott leragadtál.Szerintem inkább próbáld ki újra és addig játszál vele,amíg meg nem változik a véleményed pozitív irányba és ne írkálj baromságokat!
11.
11.
randall13
#10: A meglepődés oka az, hogy a legutóbbi fifa amivel játszottam, az a 04 volt. Na hát ahhoz képest a 13 akkora visszalépés a szememben, mint ahogyan leírtam.
10.
10.
brandonlee
#8: PC-n mindig is szar volt a fifa, szóval nem értem a meglepődés okát..
9.
9.
randall13
#8: Jut eszembe, az Origint meg dugja fel az EA a seggébe
8.
8.
randall13
fúúú, kipróbáltam ezt a fifa13-at PC-n, hááát.. életemben nem játszottam ilyen szar játékkal, ha egyáltalán nevezhető játéknak. Nem tudom melyik résztől torzult el ennyire a sorozat, mert nem vagyok valami bekötött szemű rajongó, de ez a játékfejlesztés szégyene :S Már maga a menürendszer ahogy kinéz... Nekem, mint újdonsült fifa tulajnak ez egy 2/10-es játék, de semmiképp sem több.
7.
7.
miki1105
Nagyon jó lett a Fifa, vannak benne újdonságok színesebb lett, és még az ára is korrekt egy-két helyen, megéri megvenni szerintem nem fogtok benne csalódni.
Hibák azért még vannak de biztos orvoslják majd idővel.
5.
5.
sprentum
A fifa 13-on angyon jó Jól megcsinálták!!
Nekünk már megvan :))
4.
4.
reptile110
én holnap veszem meg :D remélem jó lesz :)
3.
3.
KeXxX
számomra egy pozitív csalódás volt a fifa 13 :) tervezem a vételt, de előbb FC3.
2.
2.
ViktorG
karácsonyra nagyon esélyes.
Ja egy kérdés...Lesz FIFA13 teszt?
1.
1.
N360
Várom is a FIFA 13 teszteteket ! :)
Már nyomom 1995 óta,még Megadrive-on kezdtem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...