Stuart Black és a City Interactive szakítottak

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 12.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Az egy dolog, hogy Stuart Black két egymást követő karácsonyt nehezen tud megülni ugyanazon fejlesztőcsapat mellett, de mint kiderült, a Blackről ismertté vált dizájner azért távozott a City Interactive-tól, mert a kiadónak nem tetszettek az elképzelései az új FPS-e kapcsán.

Augusztusban hallottunk először olyan híreket, hogy Stuart Black távozott a lengyel City Interactive-tól, és mindezt most hivatalosan is megerősítette a kiadó. Black 2011-ben mutatta be új második világháborús FPS-ét a cég berkein belül, az Enemy Frontról szóló elképzelései viszont különböztek a City elvárásaitól - ez a szakítás oka.

A cég vezérigazgatója, Marek Tyminski szerint az első kiállítások és bemutatók után ránéztek az anyagra, és több jelentős változtatást eszközöltek; átalakul a sztori, sőt multiplayer is készül, ezt a City román stúdiója hegeszti.

A minap a City Interactive formálisan is megerősítette a szakítást, a kiadó elmondása szerint most az amerikai Mark Bristol felügyelete alatt zajlanak a munkálatok. A cég rendkívül boldog a fejleményeket illetően, és az ígéretek szerint a következő hónapokban végre láthatunk is valamit az egyébként CryEngine 3-at használó Enemy Frontból.

Stuart Black, bárhova megy, romokat hagy maga után. A szabadszájú dizájner 2010-ben csatlakozott a City Interactive-hoz, azelőtt a Codemastersnél hegesztette a borzasztóan sikerült Bodycountot. Korábban dolgozott az Argonaut Software-nél, a Bullfrognál, a Criterion Gamesnél és a The Creative Assembly-nál is, az igazi sikert a konzolos Black hozta meg neki. A jövőbeli terveiről semmit nem tudni.

5.
5.
crytek
Várom már nagyon a Ghost Warrior 2-vel karöltve. De legjobban a Citytől a kalandgame-et várom!

"Kiderült néhány finomság Tomasz Gop, a CD Projekt RED egykori producerének új játékáról, amely korábban Project RPG munkacímen futott. A The Witcher atyja immáron a City Interactive-nél tevékenykedik, LinkedIn profiljából már tudjuk, hogy a Lords of the Fallenen dolgozik."
2.
2.
DON GONDOCS
Stuart Black nincs kapcsolatban, hanem egyedülálló.
1.
1.
Ótvar
pedig a city interactive eléggé ... "toleráns cég"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...