Enemy Front PC, PS3, X360

Stuart Black játéka a második világháború harcmezőire hív - a CryEngine 3-mal.
Típus: Akció, FPS, Második világháborús

Brit toplista: harmadszor is Watch Dogs

A múlt hét csütörtökön rajtolt labdarúgó-világbajnokság komolyan éreztette a hatását a brit játékeladási toplistán is, amit a megjelenése óta hétről hétre vezet a Watch Dogs. Ez már a harmadik aranyérme.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A rossz hír az, hogy még akkor is kénytelen leszel követni a következő napokban zajló E3-at, ha egyébként kimaradnál a felhajtásból: játékmegjelenésből ugyanis nem lesz sok, és az a kevés termés is eléggé kiábrándító.

Heti hírösszefoglaló - 23. hét

Újból jelentkezik heti összefoglalónk, melyben átlátható formában szedjük össze nektek a hét legfontosabb eseményeit. Az E3 közeledtével elképesztő mennyiségű információ zúdult ránk, így lesz miből szemezgetni.

Enemy Front - ilyen lesz a multiplayer

Nehéz dolga lesz a City Interactive második világháborús FPS-ének abban, hogy az új Wolfenstein mellett labdába tudjon rúgni. Az Enemy Front egy dologban mégis jobb, mint a MachineGames alkotása: lesz benne multi.

Enemy Front - üzenet az ellenséges vonalak mögül

Két hét múlva kerül boltokba az Enemy Front, kedvcsinálóként pedig futott a játék sztoritrailere is. Merthogy második világháború ide, folyamatos lövöldözés oda, állítólag még története is lesz az FPS-nek.

Enemy Front - sunnyogós gameplay előzetes

A City Interactive hónapok óta ígérgeti, hogy az Enemy Frontban nemcsak agyatlan hentelésre, hanem lopakodásra is lehetőségük lesz a játékosoknak - most ebből kaptunk egy kis ízelítőt.

Enemy Front - a vérmérsékletedtől függ minden

Rajtunk áll, hogy milyen módon jutunk el a célunkhoz az Enemy Frontban, a VG247 jóvoltából most hosszabban belenézhetünk a City Interactive második világháborús FPS-ébe. Lopakodás, akció, szabotázs - mindent lehet!

Enemy Front - előzetesen a taktika

A City Interactive újabb gameplay trailerrel jelentkezett az Enemy Frontról. Hosszú idő után ez lesz az első második világháborús FPS - reméljük, hogy a lengyelek ezúttal kilépnek a középszerűségből.

Enemy Front - traileren a varsói felkelés

A City Interactive jóvoltából befutott az első teaser az Enemy Frontról. A képsorokon az 1944-es varsói felkelés látható, s egyben ellenállásra buzdítja a tisztelt játékost. Kellően felcsigázott minket? Nem mondhatni.

Nyáron jelenik meg az Enemy Front

Egykoron a Black atyja, Stuart Black munkálkodott a City Interactive második világháborús FPS-én, ám a designer 2012-ben felállt a székből. Szép csendben tovább csúszott az Enemy Front megjelenése, nyárnál előbb ne várjunk rá.