Nincs veszve az InSANE - a Valve lesz a befutó?

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 12.
  • Hír
Link másolása
Guillermo del Toro, a neves filmrendező nevével fémjelzett horrorjátékot nemrégiben tette jégre a THQ, ám a jogok visszaszálltak a hobbitalkatú filmesre. Del Toro nem adta fel az InSANE-trilógiára vonatkozó terveit, s máris új csapatot keres a projekthez. Ki is nézte magának a Valve-ot.

Guillermo del Toro továbbra is három játékot szeretne készíteni az InSANE égisze alatt, hiába hátrált ki a THQ a projekt mögül. A Kotakunak adott interjújában a rendező kifejtette, hogy jelenleg is aktívan kilincsel a játékkal és beszélget a fejlesztőkkel. Del Toro nagy rajongója a Valve játékainak, a GLaDOS hangjáért felelős Ellen McLain tehetségébe annyira beleszeretett, hogy a hölgy biztosan szerepel majd következő filmjében, a Pacific Rimben.

A rendező tehát a Valve-ot győzködi serényen, próbálja bebizonyítani, hogy a trilógia miért is lesz olyan nagyszabású, mint aminek megálmodta. Korábban a Volitionnel dolgozott együtt; az irány és a koncepció már megvan, csupán pénz és csapat kell ahhoz, hogy gőzerővel meglóduljon a fejlesztés. Újoncok szóba sem jöhetnek.

Annyi plusz infónk van a játékból, hogy "nagyon, nagyon gonosz" lesz, és Lovercraft világára emlékeztető sandbox címről van szó. Del Toro aktívan részt vesz a fejlesztési folyamatban, hiszen hibátlanul szeretné leprogramoztatni a megálmodott funkciókat.

6.
6.
h.jozsa
Csináljon már valaki egy rendes horror játékot,félni akarok,rettegni.....a horror játékok új generációját akarom!!!
5.
5.
Kocsis92
szurkolok érte hogy megjelenjen, hiányzik már egy nagyongonosz játék, remélem siker is lesz meg minden, de valószínű sose fogom kipróbálni :D
4.
4.
dyousee
Lovecraft világára emlékeztetõ sandbox horror, Guillermo del Toro rendezésében?
JÖHET!
2.
2.
bodortamas1
1.
1.
Helyes. Kár lenne ezt a kukába dobni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...