Képregény készül a The Last of Us alapján

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Kellemes bejelentés futott be a Comic-Conról, a Dark Horse képregényt készít a The Last of Us előzményei alapján. A négyrészes sorozat főszereplője Ellie lesz, és a játék készítői is közreműködnek az alkotói folyamatokban; azt akarják, hogy az is értse és élvezze a sztorit, aki amúgy nem játszana a programmal.

A The Last of Us: American Dreams Ellie történetét meséli el: a kislány már a fertőzés utáni világban nőtt fel, katonai árvaházakban nevelkedett, ahonnan egyenes út vezet a hadseregbe, hacsak nem akarja, hogy magára hagyják; Ellie egy harmadik utat választott, és egy másik lánnyal karöltve megpróbál túlélni. A történetből természetesen az is kiderül, miként hozza össze a sors a játék másik főszereplőjével, Joellel.

A képregény maximálisan hitelesnek ígérkezik, a Naughty Dog kreatív igazgatója, Neil Druckmann írja majd a történetet Faith Erin Hicks író és grafikus társaságában. Druckmann szerint a füzeteknek olyannak kell lenniük, hogy az is élvezze, aki nem játszott a játékkal: a történet önállóan is megállja a helyét, de ha ismered a PS3-as címet, izgalmas utalásokra bukkanhatsz.

A The Last of Us: American Dream 2013 tavaszán érkezik, a Dark Horse ezen felül egy képeskönyvet is kiad a megjelenés apropóján.

4.
4.
FrankStark
3.
3.
FrankStark
Remélem valami walking dead-szerűség lesz.
2.
2.
DON GONDOCS
A játék a témájával megfogott, csak legyen olyan izgalmas végig ahogy a videókban. A képregény meg jó kis bevezető annak aki elakar mélyülni a történetben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...