Új videón a Borderlands 2: Captain Scarlett DLC

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 17.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi gameplay-áradat után immáron a Gearbox sulykolja belénk, miért is érdemes megvenni a Borderlands 2 3 első nagyobb DLC-jét, a Captain Scarlett and her Pirate’s Bootyt. Pandora kalózkikötőjében természetesen kincsek után kutakodik négyfős csapatunk - vesd bele magad!

A Captain Scarlett and her Pirate’s Booty DLC az első csomag a négyből, amelyik a Borderlands 2 kampányát bővíti. Homokdűnék között lavírozhatunk a négyfős társaságunkkal, felkereshetjük az Oasis nevű várost, ahol egy kissé szeleburdi hölgyike a góré. Új ellenségek ugornak a torkunknak. köztük a Sand Pirate-ek és az Anchormanek, de igazán különleges fegyvereket zsákmányolhatunk tőlük. A pack már elérhető Xbox Live-on és PSN-en.

4.
4.
giga321
#3: Mass Effect az TPS. ( meg kicsi rpg elem )
3.
3.
Dood
Én általában soha nem játszom FPS-el (Mass Effect 2 és Borderlands 1 volt az elmúlt jó pár évben amivel sokat játszottam általában az összeset megunom az első pályán), viszont a Borderlands 2-t nem tudtam abbahagyni amíg 2 karakterrel végig nem vittem a második végigjátszást is. Egyszerűen fantasztikus, változatos non-stop akció, egyedi loot rendszer (a legjobb dolog a játékban), humoros és zseniális karakterek, azon nagyon ritka játékok egyike amiért érdemes pénzt adni. Az első részhez is nagyon jó DLC-ket csináltak (Secret Armory pl. jobb volt mint az alapjáték maga), valószínűleg ez is marha jó lesz, alig várom :D
2.
2.
Connor
sztem is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...