Új túlélőhorror készül Outlast címmel

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A játékipari veteránokból álló Red Barrels csapata bejelentette első játékát, az Outlastet. A horrorjátékban egy eldugott elmegyógyintézetet járhatunk be Colorado hegyvidékén, ahol persze elszabadul a borzalom, és minden eszközzel arra kell törekednünk, hogy életben maradjunk. Teaserünk is van!

A Red Barrels csapatát olyan játékipari veteránok erősítik, akik korábban a Prince of Persián, a Splinter Cellen, az Assassin's Creeden és az Uncharteden dolgoztak; most egy új, független stúdiót alapítottak. Kérdés, hogy mért hagyták el a jól menő csapatot a bizonytalanért? Első játékuk, az Outlast egy hamisítatlan túlélőhorrornak ígérkezik.

Colorado távoli hegyei közt borzalmak várnak téged a Mount Massive elmegyógyintézetben. A régóta elhagyatott intézményben már nincsenek betegek, ám nemrég újranyílt kutatási célból a transznacionális Murkoff Corporation jóvoltából. Az intézmény szigorú titoktartás mellett működött, egészen mostanáig. Egy belső forrásból származó füles alapján hősünk, Miles Upshur újságíró a helyszínre utazik, ám a falakon belül félelmetes kaland várja miközben a tudomány, vallás és a természet kérdéseit feszegeti, s valami egészen mással is szembesül... Mount Massive szívében szörnyű igazság lappan, s csupán egyetlen reményünk van a megmenekülésre.

Első ránézésre könnyedén észrevehetőek benne az Amnesiára jellemző jegyek, ám jótól lopni nem bűn. A látványért az Unreal Engine 3.0 felel majd.

Philippe Morin, a Red Barrels társalapítója szerint rengeteg nagyszerű játék van a piacon agyevő szörnyekkel, ám az Outlast tartósan ijesztő szeretne lenni, s az ellenségeink arcára sokáig emlékezni fogunk. A csapat másik alapítója, David Chateauneuf hozzátette, hogy rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a korábbi kasszasikerek után, és nagyon izgatottak az új játékuk kapcsán, amely a félelmeinket ragadja nyakon, és igazi érzelmi hullámvasútnak ígérkezik.

Az Outlast 2013 nyarán jelenik meg PC-n, letölthető formában.

14.
14.
thelegendary
#13: észt, egy jó csapat, egy kis tehetséggel még a legklisébb helyszínekből ki tudja hozni azt amire szükség van a kellő hangulathoz....
13.
13.
thelegendary
#7: egy mukkot nem írnak félre sikerült kisérleről. Másr
12.
12.
giga321
Grave Encounters szaga van de jól néz ki. Mondjuk én aki a Slender-nél is csak 2 papírig jutottam Amnesiával meg egyenesen rettegek játszani nem tudom meddig jutnék egy ilyennel :D
11.
11.
Hubert Cumberdale
10.
10.
MrZombieEater
Feltámadt a horror műfaj úgy tűnik.
9.
9.
DON GONDOCS
Ezaz jön pc-re, siker gyanús a játék.
8.
8.
prodigy1990
Remélem nem az egész játék csak az intézetbe fog játszani
7.
7.
biohazard rex
Elmegyógyintézet, elhagyatott, félre sikerült kísérlet. *ásít* Nem valami kreatív, már csak az a kérdés, hogy szánalmas pop-up ijesztgetések lesznek. (pl. dead space, a szellőzőből és a dobozok mögül elugró szörnyek.) Vagy mint az amnesia féle fegyvertelen ember, kinek a szellő is majdhogynem azt súgja folyamatosan a fülébe "most meghalsz"
6.
6.
Zorane
xboxra is kijöhetne : //
4.
4.
Yanez
Szerintem pedig nem lesz valami forradalmi.Elmegyógyintézet,horror...nagyon lerágott csont ez már,még ha jó is lesz a játék.De ha ütős lesz a sztorija,akkor jöhet!
3.
3.
Split
Nagyot kell robbannia... de most komolyan, megint elmegyógyintézet?! :S A földön nincs annyi, mint amennyit már játékokban bejárhattunk. Mindegy, egyszer megnézős eddig.
2.
2.
Pharaoh
Hát, ha ez játékban is így néz ki és ilyen hangulatú, akkor ütni fog!!!
1.
1.
peter.biro
Jó lenne ha feldobnak PSN re is!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...